![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, tak uvidíme začať od začiatku ... môj počítač bol dostať štukatura / zmrazenie na prihlasovacej obrazovke systému Windows, tak som sa rozhodol sa pozrieť dovnútra a našiel CPU ventilátor zahrnuté v prachu. Teraz, pretože môj počítač často overheats rozhodol som sa nechať CPU Fan a uzavrieť všetky prach na to. Avšak, keď som si ju aj vzal z CPU. V krátkej procesora totiž mnoho jej pinů ohnutý (ktoré som musel srovnat) a musel som si kúpiť nové Thermal Vložiť / mastnôt / zlúčeniny. Tiež som sa rozhodla získať nové CPU ventilátora. Keď som to všetko zase dohromady počítač zapnutý a bol na prihlasovacej obrazovke systému Windows nakladanie a potom som si zapáchal niečo horí a počítač vypnúť. Súčasná situácia Kúpil som nový Termálne pasta (bol som pomocou jednej, ktoré sa stalo s CPU ventilátor pred) a snažil again.This čas zapnutia počítača by sa fanúšikovia by taky. To je asi všetko môj počítač robí teraz. Nič ukazuje na obrazovke, že disky nie sú otvorené a keď som stlačením vypínača zapnite počítač vypnúť to nebude vypnúť. Mám v tejto chvíli netuší, čo robiť ďalej pomoci by sa veľmi oceňuje. ďakujem ti, Juan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| možná niečo zlého na základnej doske, ak je zvyknutý vypnúť alebo powersupply, môžete zdroj vôňa horiaceho?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to, ako by ste varených CPU, pravdepodobne preto, že sa ventilátor nebol uvedený späť na riadne vyčistiť ju od vás.
| |||
| |||
| Existuje spôsob, ako zistiť, či bola matka palube, alebo CPU, že mám opečených? Matka palube ako málo svetla na to, že zapne to je všetko. Tiež som nemohol povedať, kde sa pach prišli. |
|
| |||
| |||
| To by mohlo byť to, pretože keď som kúpil nový ventilátor Stalo sa nejakým (som si myslel) termálne pasta pod ňou ísť s CPU a já náhodou vygumovaný trochu vyskúšali, ale je tak ako tak. To je priamo pred jeho dal spáliť vôňu. |
|
| |||
| |||
| Je pravdepodobné, že ich spôsobujú, že je všetko, čo odstráni z počítača. Ty jsi v pořádku, prachu spôsobí PC prehrievať, ale nie je uvedenie ventilátora späť správne CPU prehriaty až do bodu, keď sa pália. Budete potrebovať nový CPU. |
|
| |||
| |||
| Aký bol cpu? v prípade, že je naozaj stará, že si za novú dosku, rovnako |
|
| |||
| |||
| Jeho Pentium 4, 478 pinů a myslím si, že rýchlosť je 3,0 |
|
| |||
| |||
| by ste chceli kúpiť iný s rovnakým procesorom, alebo upgrade svojho systému? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| [žiadosť] Pomoc s. PAK Súbory | lucyfer | Všeobecné Software Chat | 5 | 1. júla 2009 05:03 |
| Požiadavka! - Chat | mrberty | Spoločenstva Novinky a chat | 10 | 29. júna 2009 00:39 |
| Žiadosť A Sig - Avatar tu. | mrberty | Vypnúť Téma diskusie | 2 | 25. júna 2009 08:52 |
| Žiadosť o počítačovej pomoci | Kodak | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 6. januára 2008 16:22 |
| Thread Tools | |
| |