![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, и ја ћу почети од почетка ... мој рачунар је узимајући заглави / смрзавања на Уиндоус пријава екран тако да сам одлучила да имају поглед изнутра и пронашао ЦПУ фан покривена у прашину. Сада од мој рачунар често оверхеатс сам одлучила да узму ЦПУ Фан и да изнесе све прашине на себи. Ипак када сам ју је извукао га је ван и ЦПУ. Укратко ЦПУ имао многим својим Кочић савијен (који сам морала поправити), те сам морала купити нови Тхермал Пасте / маст / сложена. Такође сам одлучио да би добили нови ЦПУ вентилатор. Када сам све ставио га назад заједно рачунар окренут на и био је на Уиндоус пријава екран лоадинг горе и онда ја смеллед нешто гори и рачунар искључено. Садашње стање Ја купио нови Термална паста (био сам помоћу оног који је дошао са ЦПУ фан пре) и покушао агаин.Тхис време да би укључили рачунар, љубитеље би превише. Тај о мом рачунару све ради сада. Ништа не појави на екрану, диск Погони не отворен и када притиснете поуер дугме за укључивање и искључивање рачунара неће искључити. Ја сам у овом тренутку нема појма што учинити следећи било који помоћ би било много поштовати. хвала ти, Јуан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| евентуално нешто у реду са матичне плоче ако навика искључивање или поуерсупплы, можете ли изворни мирис спаљивањем?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као да кухане ЦПУ, вероватно зато што није био љубитељ ставити назад на правилно након што је очишћен.
| |||
| |||
| Да ли постоји начин да се израчунати да ли је то била мајка одбора или ЦПУ који је пржена? Мајка одбора као мало светло на то да се окрене на тај све. Исто тако не бих могао рећи где је дошао из мирис. |
|
| |||
| |||
| То би било од када сам купио нови вентилатор долази са неке (ја мислио) Термална паста испод ње се за ЦПУ, а ја случајно гумиране офф али неки покушали аныуаыс. Тај право пре него што га је дао спалити мирисати. |
|
| |||
| |||
| Врло је вероватно да ће бити узрок, као да је све што уклоњени из машине. Ти си право као прах ће узроковати ПЦ до прегрејавања, али не стављање вентилатора назад исправно ЦПУ преврућ до тачке у којој је Бурнс. Мораћете ће вам нови ЦПУ. |
|
| |||
| |||
| што је ЦПУ? ако је стварно старо сте разматра нову матичну плочу и |
|
| |||
| |||
| Његова један Пентиум 4, 478 Кочић и мислим да је брзина 3,0 |
|
| |||
| |||
| Желите ли купити неки други из исте процесор или надоградите свој систем? |