![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben de başından başlamak edeceğiz ... benim bilgisayar takılıp almak oldu / donma windows giriş ekranında ben içeri bir göz atmak ve CPU Fan toz ele bulundu karar verdi. Şimdi ise benim bilgisayar sıklıkla CPU Fanı almak ve tüm toz almaya karar overheats. Dışarı da CPU dışarı aldı Ancak ben aldım. Kısa CPU kendi bacağına kıvrılmış çok vardı (ki ben düzeltmek zorunda kaldım) ve Yeni Termal Yapıştır almak zorunda / yağ / Bileşik. Ben de yeni bir işlemci hayranıyım almak için karar verdi. Ben tüm geri birlikte bilgisayar koy açık ve Windows giriş ekranı üzerinde yükleme ve sonra ben ve bir yanma kokuyordu bilgisayar kapatılır. Mevcut durum I (I) Bir daha önce CPU hayranı ile birlikte kullanarak yeni Termal yapıştırın aldım ve bilgisayar üzerine, bir taraftar da çok teslim ediyorum again.This kez denedim. Tüm bilgisayar hakkında Thats bu şimdi. Hiçbir şey ekranda disk sürücüleri açık değildir ve görünür ben kapatmak won't onu bilgisayarı açmak için güç düğmesine basın. Ne büyük mutluluk duyacağız sonraki herhangi bir yardım hiç bir fikrim var, bu noktada var. teşekkür ederim, Juan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| muhtemelen anakart bir sorun varsa bunu alışkanlık veya güç kaynağı, gelen kaynak yanma kokusu kapatmak?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gibi, muhtemelen, çünkü fan arkasında düzgün sonra onu temizlenip koymak değildi CPU pişmiş geliyor.
| |||
| |||
| Orada olup bu kızarmış mi Anakartta veya CPU olduğunu anlamaya bir yolu var mı? Üzerinde küçük bir ışık olarak şu tüm dönüfltüren Anakartta. Ayrıca ben söylemek couldn't nerede kokusu geldi. |
|
| |||
| |||
| Bu zaman altına CPU ile gidip yanlışlıkla bazı kapalı rubbed ama zaten denedim (I) termal yapıştırın düşündüm bir tür birlikte gelen Yeni fan aldım çünkü olabilir. Bu hakkı önce kokusu yanık verdi. |
|
| |||
| |||
| Bu neden olma olasılığı da olduğu gibi tüm makine kaldırıldı. Olarak toz ısınmak için ama doğru yere yanıklar CPU bir noktaya overheated fan koyarak değil PC neden olur Haklısın yaptım. Yeni bir işlemci gerekir. |
|
| |||
| |||
| ne işlemci oldu? gerçekten eski bir de yeni bir anakart olarak var |
|
| |||
| |||
| Onun bir Pentium 4, 478 pinler ve hızı 3,0 olduğunu düşünüyorum |
|
| |||
| |||
| Başka bir aynı işlemci satın almak veya sistem yükseltmek istiyorum? |