![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, а я почну з самого початку ... Мій комп'ютер був застрягти / заморожування на екран вікно Логін тому я вирішив заглянути всередину і знайшли процесорного вентилятора в пилу. Тепер, так як мій комп'ютер часто перегрівається, я вирішив взяти з кулера процесора і вивезти всю пил на ньому. Проте коли я вийняв його він також дістав процесор. Коротше кажучи, процесор міг багато своїх Пальці зігнутою (яку я повинен був залагодити), і мені довелося купити нову термопасту / Grease / з'єднання. Я теж вирішив отримати новий вентилятор. Коли я поклав все це назад разом включеному комп'ютері і на екран вікно Логін завантаження, а потім я відчув запах гарі, а комп'ютер вимкнений. Поточна ситуація Я купила нову термопасту (я використовував той, який прийшов з процесорного вентилятора раніше) і спробував again.This час комп'ютер буде включити, вболівальники б теж. Thats про все моєму комп'ютері робить зараз. Ніщо не з'являється на екрані, дисків не відкриті, і коли я натискаю кнопку живлення, щоб вимкнути комп'ютер не буде виключатися. Я в цей момент не знав, що робити далі будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю. Спасибі, Хуан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| можливість щось не в порядку з материнської плати, якщо це звичай або вимкнути джерело живлення, ви можете джерело запаху горить?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, вам, приготовані на процесор, ймовірно тому, що вентилятор не поклала назад на правильну після її очищення.
| |||
| |||
| Чи є спосіб, щоб з'ясувати, чи йде мова про материнської плати і процесора, що отримав смаженим? Матері ради, як мало світла на ньому, що включається Це все. Крім того, я не міг визначити, звідки запах. |
|
| |||
| |||
| Це може бути це так, коли я купив новий вентилятор він прийшов з якоїсь (я подумав) термопаста під його піти з центральним процесором, і я випадково потер Some Off, але намагався його так чи інакше. Те право розпорядження дала імпульс запах. |
|
| |||
| |||
| Цілком імовірно, що причиною, як це все віддалені від машини. Ви вчинили правильно, як пил призведе до перегріву ПК, а не поставити вентилятор тому Правильно процесор перегрітий до точки, де він горить. Вам потрібен новий процесор. |
|
| |||
| |||
| Що було процесора? якщо вона дійсно стара ви розглянули нову материнську плату, а також |
|
| |||
| |||
| Її Pentium 4, 478 Pins і я думаю, швидкість 3,0 |
|
| |||
| |||
| Ви хотіли б купити ще одного процесора або оновити вашу систему? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| [запит] допомогу. Пак Файли | lucyfer | General Software чат | 5 | 1 липня 2009 05:03 |
| Запит! - Чат | mrberty | Community News & чат | 10 | 29 червня 2009 00:39 |
| Запит Sig - Аватар Тут. | mrberty | Off Topic Discussion | 2 | 25 червня 2009 08:52 |
| Прохання про допомогу комп'ютера | Kodak | Генеральний обладнання чат | 8 | 6 січня 2008 16:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |