![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Търсих за компютърни части за новия си фасон, но не може да изглежда да получи една Искам досега. някой там да ми помогне, моля |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво е вашето бюджет Ta1da?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И каква е вашата основна употреба ще бъдат; игрите? CAD? общ офис / Интернет?
|
| |||
| |||
| Да я има, но за жалост те не правя международен транспорт. Аз живея в Лусака Замбия (Африка), така че тя прави живота много по-трудно .. |
|
| |||
| |||
| Искате ли да играете игри. Имате $ 700. Вече имаш 2900xt, така че просто трябва 1. RAM (1or 2 Концертен) 2. Захранване (550 вата или по-висока) 3. HDD (320 или 250) 4. Процесор (E6600) |
|
| |||
| |||
| Цитат:
PSU: Enermax Либърти 600 вата Малко по-скъпи от другите марки, но свободата серии са модулни, и много тиха и ефективна. Ако не, погледни Coolermaster години. HDD: Samsung Spinpoint за 320 като има 166GB на блюдо. Това означава, че има висока плътност на съхранение на данни смисъла прочети времена са превъзходни, тя също е много тих и работи доста готин. Процесор: Добър избор на CPU обмисля картата сте отиде за.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Благодаря много, сега за големия проблем. Дали може да получите в тези части & ги превозват инча Нови яйце или тигър преките не. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Компютърна заключване, дори след замяна на части | lotty26 | Общи Хардуер Чат | 1 | 15 Юни 2009 18:29 |
| Имам нужда от помощ Избор Части за Gaming Компютърни | iHatton | Общи Хардуер Чат | 16 | 7 юни 2009 12:14 |
| Имате нужда от голяма помощ за модернизация компютърни части! | Dantzeil | Общи Хардуер Чат | 12 | 7 Март 2009 21:12 |
| Компютърни части | gmcomputerservices | Общи Хардуер Чат | 10 | 18 Дек 2008 06:48 |
| Нови части или нов компютър? | gotmaxpower | Общи Хардуер Чат | 4 | 10 ноември 2007 03:34 |
| Нишка Инструменти | |
| |