![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hledali počítačových dílů pro mou novou plošinu, ale nemůže se zdá, že si na jedné Chci doposud. Nikoho tam pomozte mi prosím |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaký je váš rozpočet Ta1da?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A jaký je váš hlavní využití bude; hraní? CAD? obecné office / internet?
|
| |||
| |||
| Ano je, ale bohužel neumožňují mezinárodní námořní dopravy. Žiji v Lusaka Zambie (Afrika), takže to, že život je mnohem těžší .. |
|
| |||
| |||
| Chceš hrát hry. Máš 700 dolarů. Už máš 2900xt, takže stačí 1. RAM (1or Gig 2) 2. Napájení (550 w nebo vyšší) 3. HDD (320 nebo 250) 4. Procesor (E6600) |
|
| |||
| |||
| Citace:
PSU: Enermax Liberty 600w Mírně dražší než jiné značky, ale Liberty řady jsou modulární a velmi tichý a účinný. Pokud ne, podívejte se na to Coolermaster. HDD: Samsung Spinpoint za 320, protože jeho 166gigabajt dostal na talíř. To znamená, že má vyšší hustotu ukládání dat-smysl číst časy jsou nádherné, je to také velmi tichý a běží poměrně v pohodě. CPU: Dobrý výběr cpu zvažuje karty, kterou jste odešla pro.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Díky moc, hned za velký problém. Bylo možné získat v těchto částech & jejich dodávány palců Nové vajec nebo tygří přímé nemají. |