![]() |
|
| |||
| |||
| Αναζητούσε για τα ηλεκτρονικά μέρη για τη νέα μου εξέδρας, αλλά δεν φαίνεται να πάρετε τη μία θέλω τόσο πολύ. κανείς εκεί έξω; παρακαλώ να με βοηθήσει |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι σας προϋπολογισμού Ta1da;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Και ποια είναι η κύρια χρήση του θα είναι? Gaming; CAD; γραφείου / internet;
|
| |||
| |||
| Ναι έχει αλλά δυστυχώς δεν κάνουν τη διεθνή ναυτιλία. Ζω στη Λουσάκα Ζάμπια (Αφρική), ώστε αυτό που κάνει τη ζωή πολύ πιο δύσκολη .. |
|
| |||
| |||
| Θέλετε να παίξετε παιχνίδια. Έχεις $ 700. Ήδη έχουμε 2900xt, έτσι απλά ανάγκη 1. RAM (Gig 1or 2) 2. Τροφοδοτικό (550w ή μεγαλύτερο) 3. HDD (320 ή 250) 4. Επεξεργαστής (E6600) |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
PSU: Enermax Liberty 600W. Ελαφρώς πιο ακριβά από άλλες μάρκες, αλλά η σειρά Liberty είναι σπονδυλωτό, και πολύ ήσυχο και αποτελεσματικό. Εάν δεν είναι, κοίτα Coolermaster της. HDD: Samsung Spinpoint για το 320 ως το έχεις 166GB ανά πιατέλα. Αυτό σημαίνει ότι έχει υψηλότερη πυκνότητα αποθήκευσης δεδομένων έννοια διαβάστε φορές είναι θαυμάσια, είναι επίσης πολύ ήσυχη και διαρκεί αρκετά δροσερό. CPU: Καλή επιλογή cpu θεωρώντας την κάρτα που έχετε πάει για.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ πολύ, τώρα για το μεγάλο πρόβλημα. Αν μπορεί να το πάρετε αυτά τα μέρη και να τους αποσταλεί in. Νέα αυγών ή τίγρη δεν άμεση. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Computer κλειδώματος μέχρι ακόμη και μετά την αντικατάσταση εξαρτημάτων | lotty26 | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 15 Ιουν 2009 18:29 |
| Χρειάζομαι βοήθεια για μια επιλογή τμήματα Παιχνίδια Υπολογιστών | iHatton | Γενική Συζήτηση Hardware | 16 | 7 Ιουν 2009 12:14 |
| Ανάγκη μεγάλη βοήθεια για την αναβάθμιση Μέρη Υπολογιστών! | Dantzeil | Γενική Συζήτηση Hardware | 12 | 7η Μαρ 2009 21:12 |
| Computer τμήματα | gmcomputerservices | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 18 Δεκ. 2008 06:48 |
| Νέα τμήματα ή νέο υπολογιστή; | gotmaxpower | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 10 Νοε 2007 03:34 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |