![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bio obličje za računalo dijelovi za moj novi pribor za pecanje, ali ne može se činiti da bi dobili jedan želim tako daleko. bilo tko pomoć mene vanjska strana ima molim |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što je proračun Ta1da?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I što je vaš glavni korištenja će biti; gaming? CAD? Opći office / internet?
|
| |||
| |||
| Da ga ima, ali nažalost to ne učinite međunarodnim brodskim. Živim u Lusaka Zambija (Afrika), tako da to čini život puno teže .. |
|
| |||
| |||
| Želite li igrati igre. Je dobio 700 dolara. Već je dobio 2900xt, tako da samo trebate 1. RAM (1or čeze 2) 2. Napajanje (550w ili noviji) 3. HDD (320 ili 250) 4. Procesor (E6600) |
|
| |||
| |||
| Quote:
PSU: Enermax Liberty 600w. Malo skuplji od drugih marki, ali Liberty serije su modularni i vrlo tiha i učinkovita. Ako ne, pogledaj Coolermaster's. HDD: Samsung Spinpoint za 320 kao svoj 166GB dobio po pladnju. To znači da je veća gustoća pohrane podataka smisla čitati vremena su super, to je također vrlo mirnoj i teče prilično cool. Procesor: CPU dobar izbor s obzirom na kartici koju ste išli za.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Puno hvala, sada za veliki problem. Su mogli doći u ovim prostorima i ima ih dostavljaju in New jaje ili direktnim tigar ne. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Računalne brave gore, čak i nakon zamjeni dijelova | lotty26 | General Hardware Chat | 1 | 15. lipnja 2009 18:29 |
| Treba mi pomoć Odabir Dijelovi za Computer Gaming | iHatton | General Hardware Chat | 16 | 7. lipnja 2009 12:14 |
| Trebate velike pomoći na Nadogradnja računala Dijelovi! | Dantzeil | General Hardware Chat | 12 | 7. ožujak 2009 21:12 |
| Computer dijelovi | gmcomputerservices | General Hardware Chat | 10 | 18. prosinac 2008 06:48 |
| Novi dijelovi ili novo računalo? | gotmaxpower | General Hardware Chat | 4 | 10. studeni 2007 03:34 |
| Thread Tools | |
| |