![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Kerestelek a számítógép alkatrészeket az új kocsi, de nem látszik-hoz kap egy akarom eddig. akárki ott segítsen nekem legyen szíves |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi a költségvetés Ta1da?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| És mi a fő használat lesz; játék? : CAD? általános irodai / internet?
|
| |||
| |||
| Igen, de sajnos azt nem teszik a nemzetközi hajózás. Élek Lusaka Zambia (Afrika), így megkönnyíti az életet, hogy sokkal nehezebb .. |
|
| |||
| |||
| Szeretnénk játszani. Van 700 $. Már van egy 2900XT, így csak szükség 1. RAM (1or 2 Gig) 2. Tápegység (550W vagy nagyobb) 3. HDD (320 vagy 250) 4. Processzor (E6600) |
|
| |||
| |||
| Idézet:
PSU: Enermax Liberty 600W. Valamivel drágább, mint más márkák, de a Szabadság-sorozatok moduláris, és nagyon halk és hatékony. Ha nem, nézz Cooler's. HDD: Samsung SpinPoint a 320, mint a 166GB Van egy tál. Ez azt jelenti, hogy nagyobb, az adatok tárolási sűrűség szerinti olvasni idők remek, ez is nagyon csendes és fut elég hűvös. CPU: Jó választás a cpu figyelembe véve a kártya, amit elment.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Kösz szépen, most a nagy probléma. Voltak tud kap ezek a részek és azokat szállítják be New tojás vagy tigris közvetlenül nem. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Számítógép lock up után sem helyettesíti részei | lotty26 | Általános fémáru Chat | 1 | 15. június 2009 18:29 |
| I Need Help Choosing részei a játék Computer | iHatton | Általános fémáru Chat | 16 | 7. június 2009 12:14 |
| Need nagy segítség a számítógép-alkatrészek felújítása! | Dantzeil | Általános fémáru Chat | 12 | 7. március 2009 21:12 |
| Számítógép részei | gmcomputerservices | Általános fémáru Chat | 10 | 18. december 2008 06:48 |
| Új részekkel vagy új számítógépre? | gotmaxpower | Általános fémáru Chat | 4 | 10. november 2007 03:34 |
| Téma eszközök | |
| |