![]() |
|
| |||
| |||
| מחפש חלקים של המחשב החדש שלי חבל, אבל לא מצליחים להשיג את אחד אני רוצה כל כך רחוק. מישהו נמצא שם לעזור לי בבקשה |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה התקציב שלך Ta1da?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ומה השימוש העיקרי שלך הולך להיות; המשחקים? CAD? General Office / אינטרנט?
|
| |||
| |||
| כן יש לו אבל לצערי הם לא עושים משלוחים בינלאומיים. אני גר לוסאקה זמביה (אפריקה), כך שהוא עושה את החיים הרבה יותר קשה .. |
|
| |||
| |||
| רוצה לשחק משחקים. יש לך 700 $. כבר יש לי 2900xt, אז פשוט צריך 1. ראם (1or חלטורה 2) 2. החשמל (550w ומעלה) 3. HDD (320 או 250) 4. מעבד (E6600) |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
PSU: Enermax Liberty 600w. מעט יקר יותר מאשר מותגים אחרים, אבל הם ליברטי סדרה מודולרית, מאוד שקט ויעיל. אם לא, תסתכל Coolermaster's. HDD: Samsung Spinpoint של כ 320 שלה יש 166GB לכל צלחת. משמעות הדבר היא כי יש לו נתונים גבוהים יותר לאחסון משמעות צפיפות לקרוא הזמנים הם מעולה, הוא גם מאוד שקט, והוא פועל דווקא מגניב. CPU: בחירה טובה של CPU בהתחשב כרטיס שכבר הלכו ל.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| תודה רבה, עכשיו את הבעיה הגדולה. היו יכולים לקבל ב & חלקים אלה יש להם shipped למערכת החדשה ביצה נמר ישיר או לא. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לנעול את המחשב, גם לאחר החלפת חלקים | lotty26 | כללי חומרה צ 'אט | 1 | ה -15 בחודש יוני 2009 18:29 |
| אני צריך עזרה בחירת חלקים של משחקים מחשב | iHatton | כללי חומרה צ 'אט | 16 | 7 יוני 2009 12:14 |
| צריך עזרה בנושא שדרוג גדול של חלקי מחשב! | Dantzeil | כללי חומרה צ 'אט | 12 | 7 מרץ 2009 21:12 |
| חלקי מחשב | gmcomputerservices | כללי חומרה צ 'אט | 10 | 18 דצמבר 2008 06:48 |
| חלקים חדשים או מחשב חדש? | gotmaxpower | כללי חומרה צ 'אט | 4 | -10 נובמבר 2007 03:34 |
| שרשרת כלים | |
| |