![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ieškojau kompiuterio dalis mano naujos įrangos, bet negalime gauti vieną Noriu šiol. anybody out there help me please |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kokia jūsų biudžetas Ta1da?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ir kas yra jūsų pagrindinis naudojimas bus; žaidimų? CAD? bendras Office / interneto?
|
| |||
| |||
| Taip ji, bet, deja, jie neturi daryti tarptautinę laivybą. I live in Lusaka Zambija (Afrika), kad ji daro mūsų gyvenimą, kad daug sunkiau .. |
|
| |||
| |||
| Nori žaisti žaidimus. Got $ 700. Jau turiu 2900xt, todėl tereikia 1. RAM (1 arba 2 GIG) 2. Maitinimo šaltinis (550W or higher) 3. HDD (320 ar 250) 4. Procesorius (E6600) |
|
| |||
| |||
| Citata:
PSU: Enermax Laisvės 600w. Šiek tiek brangesnis nei kitų markių, bet Laisvė serija yra modulinės ir labai tyliai ir efektyviai. Jei ne, pažiūrėkite Coolermaster's. HDD: Samsung Spinpoint už 320 kaip jos pateko 166GB per platter. Tai reiškia, kad turi aukštąjį duomenų laikymo tankumas prasme skaityti laikai yra puikus, jis taip pat labai ramioje ir veikia, o šalta. CPU: geras pasirinkimas CPU svarsto kortelė you've gone for.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Thanks a lot, dabar didelė problema. Buvo galima gauti iš šių dalių ir juos išsiųsti in Naujoji kiaušinių ar tigras tiesiogiai neturi. |