![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Био хандсоме за рачунар делови за мој нови прибор за пецање, али не може се чинити да би добили један желим тако далеко. било ко помоћ мене тамо молим |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта је буџет Та1да?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И шта је ваш главни коришћења ће бити; гаминг? ЦАД? Општи оффице / интернет?
|
| |||
| |||
| Да га има, али нажалост то не урадите међународним бродски. Живим у Лусака Замбија (Африка), тако да то чини живот много теже .. |
|
| |||
| |||
| Желите ли играти игре. Је добио 700 $. Већ је добио 2900кст, тако да само треба 1. РАМ (1ор чезе 2) 2. Напајање (550у или новији) 3. ХДД (320 или 250) 4. Процесор (Е6600) |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Псу: Енермакс Либерты 600у. Мало скупљи од других марки, али Либерты серије су модуларни и врло тиха и ефикасна. Ако не, погледај Цоолермастер'с. ХДД: Самсунг Спинпоинт за 320 као свој 166ГБ добио по пладњу. То значи да је већа густина складиштења података смисла читати времена су супер, то је такође врло мирну и тече прилично цоол. Процесор: ЦПУ добар избор с обзиром на картици коју сте ишли за.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Пуно хвала, сада за велики проблем. Су могли доћи у овим просторима и има их достављају ин Неу јаје или директним тигар не. |