![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Шукали деталі комп'ютерів для моєї нової установки, але не можуть позбутися, яке я хочу до цих пір. хто там допоможіть мені, будь ласка |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що ваш бюджет Ta1da?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| А яка ваша основна використання буде; ігор? CAD? Генеральний офіс / Інтернет?
|
| |||
| |||
| Та вона, але на жаль, вони не роблять міжнародного судноплавства. Я живу в Лусаці, Замбія (Африка), тому вона робить життя набагато складніше .. |
|
| |||
| |||
| Хочете грати в ігри. Got $ 700. Вже одержали 2900XT, так що просто необхідно 1. Оперативної пам'яті (1 або 2 гігабайт) 2. Блок питания (550W або вище) 3. HDD (320 або 250) 4. Процесор (E6600) |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Блок живлення: Enermax Liberty 600W. Трохи дорожче, ніж інші бренди, але серія свободи є модульними, і дуже тихо і ефективно. Якщо ні, подивіться на Coolermaster's. Жорсткий диск Samsung Spinpoint на 320 як її отримали 166GB на пластину. Це означає, що він вище даних, щільність зберігання сенсу читати пояс чудовий, в той же час дуже тихою і працює досить прохолодно. Процесор: Хороший вибір процесора розгляді картки Ви пішли в.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Спасибо большое, зараз дуже велика проблема. Були можете отримати в цих частинах & мати їх відвантажені дюйма Новий яйце або тигра не пряма. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Комп'ютерні замкнути, навіть після заміни частин | lotty26 | Генеральний обладнання чат | 1 | 15 червня 2009 18:29 |
| Мені потрібна допомога у виборі частин для ігрового комп'ютера | iHatton | Генеральний обладнання чат | 16 | 7 червня 2009 12:14 |
| Допомога потрібна велика з оновлення комплектуючих для комп'ютерів! | Dantzeil | Генеральний обладнання чат | 12 | 7 березня 2009 21:12 |
| Компоненти комп'ютерів | gmcomputerservices | Генеральний обладнання чат | 10 | 18 грудня 2008 06:48 |
| Нові деталі або новий комп'ютер? | gotmaxpower | Генеральний обладнання чат | 4 | 10 листопада 2007 03:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |