по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Компютърна Проблем

Reply

Нишка Инструменти
Old 7-ми януари, 2008, 14:35
Новите държави Група

Default Компютърна Проблем

Привет,

Не сте сигурни дали това е правилното място да подам моята заявка, но мислех, че съм на проекта като цяло, и се съсредоточи моята тема надолу. Така че тук върви.

Малко преди повече от седмица бях сърфиране в мрежата на 1 от моя 2 настолни и го разби. Силата излезе на него и на целия екран отиде черно. Не е имало дим, миризми, и аз помислих, че може да е имало енергийни вълни, така Проверих мощност ленти и всички други устройства тичаха глоба и светлината е по силата на лента. Опитах се превръща компютъра отново и нищо не се случи. Тогава се включен захранващия кабел от дъното с друг захранващ кабел и е в състояние да се светлините на компютъра, за да хайде, феновете тече и ejects отхвърлям табла, но няма какво толкова някога езика или на монитора. Взех си втори компютър и да го пристрастен към мониторите и то работилница глоба. Значи аз знам мониторите не са лоши.

Оттогава включен на графични карти между 2 компютъра, включени в паметта и все едно и също нещо се случва. Не ми се показват на 1-ви компютър, с компютъра 2ри работа глоба с памет на оригиналния компютър и графични карти.

Мислите ли, че аз някак си ми пържени дънната платка или CPU? АЗ съм гледам за кой да е съвет на разположение. Аз имам много файлове и проекти на стария компютър и искам да си възстановят каквото мога, но в този момент дори не мога да стигнете до дисплея, за да видите това, което все още е там. Благодаря предварително.

Ако това е на грешното място за тези видове въпроси, аз се извинявам.
Old 7 януари 2008, 15:08
Номер на групата

Default Компютърна Проблем

Може би можете да превключите на компютрите захранване, както и да видите дали това е грешка.
Дори ако CPU / дънна платка е пържено не всичко е загубено, както се надяваме, данните ви не е бил повреден и ще можете да включите твърдите дискове в друг компютър и да обработи данните.
Смяна на захранващия кабел в резултат най-малко известна активност в компютъра изглежда да се предполага, че мощността си мозък първоначално е причинило проблема.

Моята система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Дънната платка:
Гигабайт GA-EP45-UD3P
RAM памет:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графична карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Звукова карта:
Борда HDA
Hard Drive (и):
Няколко LOL 1650GB общо
Оптично устройство (а):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Дело / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Охлаждане:
Tuniq кула 120
Мрежа / Интернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монитор (и):
Acer 22 "широкоекранен
Операционна система (и):
Vista x64 Ultimate
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Нова компютърна Проблем CaPpedDoG Общи Хардуер Чат 11 31 Дек 2007 22:30
Компютърен проблем gretgret Общи Хардуер Чат 14 27 Дек 2007 03:26
Привет. Може би ти ще ми помогне с компютърен проблем. Sefiros Мултимедия & Codecs 1 8 Декември 2007 22:05
Компютърна Проблем Jase123 Общи Хардуер Чат 5 27 Окт 2007 04:37
Компютърен проблем джунглата-bhoy Общи Хардуер Чат 13 1-ви септември 2007 15:39
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc