Компютърна Проблем Привет,
Не сте сигурни дали това е правилното място да подам моята заявка, но мислех, че съм на проекта като цяло, и се съсредоточи моята тема надолу. Така че тук върви.
Малко преди повече от седмица бях сърфиране в мрежата на 1 от моя 2 настолни и го разби. Силата излезе на него и на целия екран отиде черно. Не е имало дим, миризми, и аз помислих, че може да е имало енергийни вълни, така Проверих мощност ленти и всички други устройства тичаха глоба и светлината е по силата на лента. Опитах се превръща компютъра отново и нищо не се случи. Тогава се включен захранващия кабел от дъното с друг захранващ кабел и е в състояние да се светлините на компютъра, за да хайде, феновете тече и ejects отхвърлям табла, но няма какво толкова някога езика или на монитора. Взех си втори компютър и да го пристрастен към мониторите и то работилница глоба. Значи аз знам мониторите не са лоши.
Оттогава включен на графични карти между 2 компютъра, включени в паметта и все едно и също нещо се случва. Не ми се показват на 1-ви компютър, с компютъра 2ри работа глоба с памет на оригиналния компютър и графични карти.
Мислите ли, че аз някак си ми пържени дънната платка или CPU? АЗ съм гледам за кой да е съвет на разположение. Аз имам много файлове и проекти на стария компютър и искам да си възстановят каквото мога, но в този момент дори не мога да стигнете до дисплея, за да видите това, което все още е там. Благодаря предварително.
Ако това е на грешното място за тези видове въпроси, аз се извинявам. |