menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Počítačové Problem

Reply

Thread Nástroje
Old 7.ledna 2008, 14:35
Nový člen skupiny

Default Počítačové Problem

Ahoj,

Nejste jistí, zda je to správné místo k podání mého dotazu, ale myslel bych začít se obecně a soustředit svoje téma dolů. Tak tady jde.

Něco více než před týdnem jsem byl bez surfování na 1 z mých 2 desktopů a havaroval. Moc vyšel na něj a celou obrazovku zčernal. Nebylo kouře a pachů, a já myslel, že to může být nárůst výkonu, takže jsem zkontroloval prodlužovací kabel a všechny ostatní prostředky byly běží bez problémů a na světlo na prodlužovací kabel. Snažil jsem se otočil zády k počítači a nic se nestalo. Pak jsem přešel z napájecí kabel ze zadní s jinou napájecí kabel a byl schopný dostat světla počítače pojď, fanoušci spustit a vysune disk podnos, ale není tam žádný displej, co to nikdy ani na monitoru. Vzal jsem druhý počítač a zahnutý jej sleduje a ono práce citlivý. Takže vím, monitory, nejsou špatné.

Od té doby jsem přešel grafických karet mezi 2 počítači, přešel do paměti a stále to samé se děje. No display na mém počítači 1., 2. s počítačem pracovat v pohodě s originální paměti počítače a grafické karty.

Myslíte si, že jsem nějak smažené moje desky nebo CPU? Hledám nějakou radu dispozici. Mám velké množství souborů a projektů, na starém počítači, a rád bych zpět, co budu moci, ale v tomto okamžiku nemohu dostat ani na displeji vidět to, co je tam pořád. Thanks in advance.

Pokud je to správné místo pro tyto typy otázek se omlouvám.
Old 7. ledna 2008, 15:08
Dárce Skupina

Default Počítačové Problem

Možná, že se můžete přepnout počítač napájení stejně a uvidíme, jestli to je chyba.
I když se cpu / deska smažené není všechno ztracené snad vaše data nebyla poškozena a můžete připojit pevné disky do jiné PC a načíst data.
Změna napájecí kabel výsledkem alespoň nějakou aktivitu v PC se zdá být důkazem, že napájecí kabel sám původně způsobilo problém.

Můj systém: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Základní deska:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Paměť RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafické karty (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Zvuková karta:
Palubní HDA
Pevný disk (y):
Pár lol 1650GB celkem
Optická mechanika (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chlazení:
Tuniq věž 120
Síť / Internet:
Duální Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "širokoúhlý
Operační systém (y):
Vista Ultimate X64
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nové počítačové Problem CaPpedDoG Obecné Hardware Chat 11 31. prosince 2007 22:30
Počítačové problém gretgret Obecné Hardware Chat 14 27. prosinec 2007 03:26
Ahoj. Možná bys mi může pomoci s počítačem problém. Sefiros Multimedia & Kodeky 1 8. Prosinec 2007 22:05
Počítačové Problem Jase123 Obecné Hardware Chat 5 27. října 2007 04:37
Počítačové problém džungle-bhoy Obecné Hardware Chat 13 1. Září 2007 15:39
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.