Počítačové Problem Ahoj,
Nejste jistí, zda je to správné místo k podání mého dotazu, ale myslel bych začít se obecně a soustředit svoje téma dolů. Tak tady jde.
Něco více než před týdnem jsem byl bez surfování na 1 z mých 2 desktopů a havaroval. Moc vyšel na něj a celou obrazovku zčernal. Nebylo kouře a pachů, a já myslel, že to může být nárůst výkonu, takže jsem zkontroloval prodlužovací kabel a všechny ostatní prostředky byly běží bez problémů a na světlo na prodlužovací kabel. Snažil jsem se otočil zády k počítači a nic se nestalo. Pak jsem přešel z napájecí kabel ze zadní s jinou napájecí kabel a byl schopný dostat světla počítače pojď, fanoušci spustit a vysune disk podnos, ale není tam žádný displej, co to nikdy ani na monitoru. Vzal jsem druhý počítač a zahnutý jej sleduje a ono práce citlivý. Takže vím, monitory, nejsou špatné.
Od té doby jsem přešel grafických karet mezi 2 počítači, přešel do paměti a stále to samé se děje. No display na mém počítači 1., 2. s počítačem pracovat v pohodě s originální paměti počítače a grafické karty.
Myslíte si, že jsem nějak smažené moje desky nebo CPU? Hledám nějakou radu dispozici. Mám velké množství souborů a projektů, na starém počítači, a rád bych zpět, co budu moci, ale v tomto okamžiku nemohu dostat ani na displeji vidět to, co je tam pořád. Thanks in advance.
Pokud je to správné místo pro tyto typy otázek se omlouvám. |