μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Πρόβλημα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 7 Ιανουαρίου 2008, 14:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Πρόβλημα

Γειά,

Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι το σωστό μέρος για να υποβάλει ερώτημα μου, αλλά πίστευα ότι θα ξεκινούν γενικά και να επικεντρωθεί το θέμα μου κάτω. Τόσο εδώ πηγαίνει.

Λίγο πριν από μια εβδομάδα ήμουν απλά στο διαδίκτυο για 1 από 2 υπολογιστές γραφείου μου και τράκαρε. Η εξουσία βγήκε σε αυτή και ολόκληρη την οθόνη πήγε μαύρο. Δεν υπήρχε καπνός ή μυρίζει, και σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν ένα κύμα ισχύος, ώστε Έλεγξα το πολύπριζο και όλες τις άλλες συσκευές έτρεχαν πρόστιμο και το φως ήταν σχετικά με τη λωρίδα της εξουσίας. Προσπάθησα την περιστροφή του υπολογιστή και πάλι δεν έγινε τίποτα. Εγώ τότε ενεργοποιείται από το καλώδιο ρεύματος από το πίσω μέρος με ένα άλλο καλώδιο ρεύματος και ήταν σε θέση να πάρουν τα φώτα του υπολογιστή για να έρθει μετά, οι ανεμιστήρες λειτουργούν και θα αποβάλλει το συρτάρι του δίσκου, αλλά δεν υπάρχει απεικόνιση τι έτσι ποτέ είτε παρακολουθούν. Πήρα δεύτερο υπολογιστή μου και γαντζώθηκε να την παρακολουθεί και λειτουργεί μια χαρά. Γι 'αυτό και ξέρω τις οθόνες δεν είναι κακό.

Έχω αλλάξει από τις κάρτες γραφικών μεταξύ των 2 υπολογιστών, ενεργοποιείται η μνήμη και ακόμη το ίδιο συμβαίνει. Δεν την 1η οθόνη του υπολογιστή μου, με τον υπολογιστή 2η εργασίας πρόστιμο με την αρχική μνήμη υπολογιστή, και η κάρτα γραφικών.

Νομίζετε ότι μπορώ τηγανητές κάπως μητρική ή CPU μου; Ψάχνω για οποιαδήποτε συμβουλή διαθέσιμη. Έχω πολλά αρχεία και προγράμματα σχετικά με το παλιό υπολογιστή και ήθελα πολύ να ανακτήσει ό, τι μπορώ, αλλά σε αυτό το σημείο δεν μπορώ ακόμη να πάρει μια οθόνη για να δούμε τι είναι ακόμα εκεί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αν αυτό είναι το λάθος μέρος για αυτούς τους τύπους των ερωτήσεων ζητώ συγγνώμη.
Old 7η Ιανουαρίου 2008, 15:08
Ομάδα Δωρητών

Default Πρόβλημα

Ίσως μπορείτε να αλλάξετε την τροφοδοσία υπολογιστών, καθώς και να δούμε αν αυτό είναι το λάθος.
Ακόμη και αν η CPU / μητρική είναι τηγανητό όλα δεν χάνεται, όπως ελπίζω τα δεδομένα σας δεν ήταν κατεστραμμένα και μπορείτε να συνδέσετε τους σκληρούς δίσκους στον άλλο υπολογιστή και να ανακτήσετε τα δεδομένα.
Η αλλαγή του καλωδίου τροφοδοσίας με αποτέλεσμα τουλάχιστον κάποια δραστηριότητα στον υπολογιστή φαίνεται να δείχνουν ότι το καλώδιο τροφοδοσίας ίδια προκάλεσε αρχικά το πρόβλημα.

Το σύστημά μου: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 κρατών)
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες hda
Hard Drive (s):
Λίγες lol 1650GB συνολικού
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Ψύξη:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ες):
Acer 22 "widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.