manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Computer Problem

Reply

Thread Tools
Old 7 siječnja 2008, 14:35
Novi član grupe

Default Computer Problem

Zdravo,

Niste sigurni, ako je to pravo mjesto za podnijeti moje pitanje, ali mislio bih početi iz opće i usredotočiti moju temu dolje. Dakle ovdje ide.

Malo više od tjedan dana prije sam bio jahanje na valovima mreža na 1 mojim 2 radna površina i to srušio. Energije ode na nju i cijeli ekran je crn. Nije bilo dim i mirise, i mislio sam da svibanj su od strujnog udara tako da sam provjeriti snagu trake i sve druge uređaje su trčanje prekid i svjetlo je bio na vlasti na strip. Pokušao sam okretanje leđa na računalo i ništa se nije dogodilo. Zatim sam se prebacio kabel za napajanje iz leđa s drugom napajanja i bio u mogućnosti da biste dobili svjetla računalo to come on, navijača i trčanje disk pladanj iseljavati, ali nema prikazati tako što ikad na oba monitora. JA je uzeo moj drugi računalo i kukast do monitora i Internet utvrde prekid. Na taj način JA znati monitori nisu loše.

Ja jer su prebacili grafičke kartice između 2 računala, prebacili memorije i dalje ista stvar se događa. Nema prikazati na moj 1. računalo, sa 2. računalo radi u redu s originalnim računala memorije i grafička kartica.

Mislite li da sam nekako pržene moja matična ploča ili cpu? Ja sam obličje za bilo koji savjet za raspolaganju. Imam puno slika i projekata na starom računalu i da ljubav da se oporavim što god mogu, ali u ovom trenutku ne mogu ni doći do prikaz da vidim što je još uvijek tamo. Hvala unaprijed.

Ako je ovo krivo mjesto za ovu vrstu pitanja ja se ispričavam.
Old 7. siječanj 2008, 15:08
Donatorska Grupa

Default Computer Problem

Možda možete prebaciti napajanje snage računala, kao i vidjeti ako je to greška.
Čak i ako CPU / matična je pržena nije sve izgubljeno jer nadam se vaše podatke nije oštećen te se možete priključiti tvrde diskove u ostale PC-a i dohvaćanje podataka.
Promjena kabel za napajanje je rezultiralo u barem nekim aktivnost u PC čini da sugeriše da je kabel za napajanje sam izvorno uzrokuje problem.

My System: Krlll

Procesor (i):
Intel Q9550@4.33Ghz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP45-UD3P
RAM memorija:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafička kartica (e):
Gainward 4870X2 (840 Core Mem 940)
Sound Card:
Onboard hda
Tvrdi disk (i):
Nekoliko lol 1650GB ukupno
Optički pogon (e):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Hlađenje:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dvostruki Gigabit Ethernet
Monitor (e):
Acer 22 "widescreen
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate x64
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.