![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Niste sigurni, ako je to pravo mjesto za podnijeti moje pitanje, ali mislio bih početi iz opće i usredotočiti moju temu dolje. Dakle ovdje ide. Malo više od tjedan dana prije sam bio jahanje na valovima mreža na 1 mojim 2 radna površina i to srušio. Energije ode na nju i cijeli ekran je crn. Nije bilo dim i mirise, i mislio sam da svibanj su od strujnog udara tako da sam provjeriti snagu trake i sve druge uređaje su trčanje prekid i svjetlo je bio na vlasti na strip. Pokušao sam okretanje leđa na računalo i ništa se nije dogodilo. Zatim sam se prebacio kabel za napajanje iz leđa s drugom napajanja i bio u mogućnosti da biste dobili svjetla računalo to come on, navijača i trčanje disk pladanj iseljavati, ali nema prikazati tako što ikad na oba monitora. JA je uzeo moj drugi računalo i kukast do monitora i Internet utvrde prekid. Na taj način JA znati monitori nisu loše. Ja jer su prebacili grafičke kartice između 2 računala, prebacili memorije i dalje ista stvar se događa. Nema prikazati na moj 1. računalo, sa 2. računalo radi u redu s originalnim računala memorije i grafička kartica. Mislite li da sam nekako pržene moja matična ploča ili cpu? Ja sam obličje za bilo koji savjet za raspolaganju. Imam puno slika i projekata na starom računalu i da ljubav da se oporavim što god mogu, ali u ovom trenutku ne mogu ni doći do prikaz da vidim što je još uvijek tamo. Hvala unaprijed. Ako je ovo krivo mjesto za ovu vrstu pitanja ja se ispričavam. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možda možete prebaciti napajanje snage računala, kao i vidjeti ako je to greška.
Čak i ako CPU / matična je pržena nije sve izgubljeno jer nadam se vaše podatke nije oštećen te se možete priključiti tvrde diskove u ostale PC-a i dohvaćanje podataka. Promjena kabel za napajanje je rezultiralo u barem nekim aktivnost u PC čini da sugeriše da je kabel za napajanje sam izvorno uzrokuje problem. My System: Krlll
|