Computer Problem Helló,
Nem biztos benne, ha ez a megfelelő hely a lekérdezés küldhetem el, de gondoltam, hogy a kiindulási helyzetben általában és fókusz egy témát le. Tehát itt megy.
Valamivel több mint egy héttel ezelőtt voltam szörfözés a háló 1-jén az én 2 asztali, és lezuhant. A teljesítmény kiment hozzá, és az egész képernyő elsötétült. Nem volt füst vagy illatok, és úgy gondoltam, lehet, hogy a hatalom így surge Megnéztem a hatalom szalag és a többi eszköz is jól fut, és a fény volt a hálózati elosztóba. Próbáltam fordult a számítógéppel, és nem történt semmi. Aztán kapcsolt ki a tápkábelt hátulról egy másik tápkábelt és volt képes-hoz kap a villanyt, a számítógép, hogy gyerünk, a szurkolók útját, és a lemeztálcát kilövell, de nincs olyan nyelven, amit valaha is mindkét monitoron. Fogtam a második számítógépet, és kampós, hogy a monitorok és ez szerkezet finom. Így tudom, hogy a monitorok nem rossz.
Azóta kapcsolni a grafikus kártyák között a 2 számítógép, kapcsolni a memória, és még mindig ugyanaz a dolog történik. Nincs kijelzés én 1. számítógép, a 2. számítógéppel dolgozó bírság az eredeti számítógép memóriájába, és a grafikus kártya.
Azt hiszed, én valahogy rántva alaplap vagy cpu? I am looking for any advice available. Nekem van sok fájlokat és projektek a régi számítógépet, és szívesen vissza, amit csak lehet, de ezen a ponton még csak nem is jutott el a kijelzőn, hogy mi még ott van. Thanks in advance.
Ha ez nem a megfelelő hely az ilyen típusú kérdések Elnézést kérek. |