פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

בעיה המחשב

Reply

שרשרת כלים
Old 7 ינואר 2008, 14:35
קבוצת חברות חדשות

Default בעיה המחשב

שלום,

לא בטוח אם זה המקום הנכון להגיש שאילתה שלי, אבל חשבתי הייתי מתחיל בדרך כלל ולהתמקד הנושא שלי למטה. אז הנה זה בא.

קצת לפני שבוע הייתי גלישה נטו על 1 של 2 שולחנות עבודה שלי התרסק. הכוח יצא אותו המסך כולו נעשה שחור. לא היה עשן או ריחות, ואני חשבתי שזה אולי היה נחשול מתח כל כך בדקתי את רצועת הכוח ואת כל התקנים אחרים רצו בסדר והאור היה על על רצועת הכוח. ניסיתי להפוך את המחשב בחזרה על ושום דבר לא קרה. אני מכן כיבה את כבל החשמל מאחור עם כבל חשמל אחר היה מסוגל לקבל את האורות של המחשב לבוא, להפעיל את האוהדים ואת פולט מגש הדיסק, אבל אין כל כך מה להציג אי פעם על המסך או. לקחתי את המחשב השני שלי ותלה אותו המסכים וזה עובד מצוין. אז אני יודע המסכים לא רעים.

יש לי מאז החליף את כרטיס המסך בין 2 מחשבים, הדליק את הזיכרון עדיין יקרה דבר דומה. אין להציג במחשב 1 שלי, עם המחשב 2 עובד בסדר עם הזיכרון המקורי של המחשב, וכרטיס המסך.

אתה חושב שאני איכשהו מטוגן האם או המעבד שלי? אני מחפש כל עצה זמין. יש לי הרבה פרויקטים של קבצים במחשב הישן אשמח לשחזר את מה שאני יכול, אבל בשלב זה אני לא יכול אפילו להגיע להציג כדי לראות מה הוא עדיין שם. תודה מראש.

אם זה המקום הלא נכון על שאלות מסוג אני מתנצל.
Old 7 ינואר 2008, 15:08
קבוצת תורמים

Default בעיה המחשב

אולי תוכל להחליף את המחשבים אספקת החשמל גם לראות אם כי הוא אשם.
גם אם המעבד / לוח האם הוא מטוגן כל הוא לא איבד את הנתונים שלך כמו בתקווה לא נפגע ואתה יכול לחבר את הכוננים הקשיחים לתוך המחשב השני לאחזר את הנתונים.
שינוי את כבל החשמל וכתוצאה מכך לפחות פעילות כלשהי ב-PC נראה להציע את כבל החשמל עצמו במקור הסיבה לבעיה.

המערכת שלי: Krlll

מעבד (ים):
אינטל Q9550@4.33Ghz
לוח האם:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
זיכרון RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
כרטיס מסך (S):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 מ)
כרטיס קול:
Onboard HDA
Hard Drive (s):
כמה LOL 1650GB סה"כ
כונן אופטי (S):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Cooling:
Tuniq Tower 120
רשת / אינטרנט:
Dual Gigabit Ethernet
צג (S):
Acer 22 "widescreen
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x64
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מחשב חדש בעיה CaPpedDoG כללי חומרה צ 'אט 11 31 דצמבר 2007 22:30
בעיה המחשב gretgret כללי חומרה צ 'אט 14 -27 דצמבר 2007 03:26
שלום. אולי אתה יכול לעזור לי בעיה עם המחשב. Sefiros מולטימדיה רכיבי Codec 1 8 דצמבר 2007 22:05
בעיה המחשב Jase123 כללי חומרה צ 'אט 5 -27 אוקטובר 2007 04:37
בעיה המחשב ג 'ונגל-bhoy כללי חומרה צ 'אט 13 1 ספטמבר 2007 15:39
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.