![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, לא בטוח אם זה המקום הנכון להגיש שאילתה שלי, אבל חשבתי הייתי מתחיל בדרך כלל ולהתמקד הנושא שלי למטה. אז הנה זה בא. קצת לפני שבוע הייתי גלישה נטו על 1 של 2 שולחנות עבודה שלי התרסק. הכוח יצא אותו המסך כולו נעשה שחור. לא היה עשן או ריחות, ואני חשבתי שזה אולי היה נחשול מתח כל כך בדקתי את רצועת הכוח ואת כל התקנים אחרים רצו בסדר והאור היה על על רצועת הכוח. ניסיתי להפוך את המחשב בחזרה על ושום דבר לא קרה. אני מכן כיבה את כבל החשמל מאחור עם כבל חשמל אחר היה מסוגל לקבל את האורות של המחשב לבוא, להפעיל את האוהדים ואת פולט מגש הדיסק, אבל אין כל כך מה להציג אי פעם על המסך או. לקחתי את המחשב השני שלי ותלה אותו המסכים וזה עובד מצוין. אז אני יודע המסכים לא רעים. יש לי מאז החליף את כרטיס המסך בין 2 מחשבים, הדליק את הזיכרון עדיין יקרה דבר דומה. אין להציג במחשב 1 שלי, עם המחשב 2 עובד בסדר עם הזיכרון המקורי של המחשב, וכרטיס המסך. אתה חושב שאני איכשהו מטוגן האם או המעבד שלי? אני מחפש כל עצה זמין. יש לי הרבה פרויקטים של קבצים במחשב הישן אשמח לשחזר את מה שאני יכול, אבל בשלב זה אני לא יכול אפילו להגיע להציג כדי לראות מה הוא עדיין שם. תודה מראש. אם זה המקום הלא נכון על שאלות מסוג אני מתנצל. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אולי תוכל להחליף את המחשבים אספקת החשמל גם לראות אם כי הוא אשם.
גם אם המעבד / לוח האם הוא מטוגן כל הוא לא איבד את הנתונים שלך כמו בתקווה לא נפגע ואתה יכול לחבר את הכוננים הקשיחים לתוך המחשב השני לאחזר את הנתונים. שינוי את כבל החשמל וכתוצאה מכך לפחות פעילות כלשהי ב-PC נראה להציע את כבל החשמל עצמו במקור הסיבה לבעיה. המערכת שלי: Krlll
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מחשב חדש בעיה | CaPpedDoG | כללי חומרה צ 'אט | 11 | 31 דצמבר 2007 22:30 |
| בעיה המחשב | gretgret | כללי חומרה צ 'אט | 14 | -27 דצמבר 2007 03:26 |
| שלום. אולי אתה יכול לעזור לי בעיה עם המחשב. | Sefiros | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | 8 דצמבר 2007 22:05 |
| בעיה המחשב | Jase123 | כללי חומרה צ 'אט | 5 | -27 אוקטובר 2007 04:37 |
| בעיה המחשב | ג 'ונגל-bhoy | כללי חומרה צ 'אט | 13 | 1 ספטמבר 2007 15:39 |
| שרשרת כלים | |
| |