Kompiuterinė problema Labas,
Nesate tikras, ar tai yra tinkama vieta pateikti savo klausimą, bet maniau, aš norėčiau pradėti iš esmės ir sutelkti savo temą žemyn. So here goes.
Tiek daugiau nei prieš savaitę buvau surfing net 1 mano 2 staliniai ir jis sudužo. Galia išėjo į jį ir visą ekraną atėjo juodos. Nebuvo jokių dūmų ar kvapų, ir aš maniau, kad galėjo galios padidėjimas ir aš patikrintas galios juostiniai ir visi kiti įtaisai, bėgo baudą ir šviesos buvo dėl energijos juostos. Bandžiau pasukti atgal į kompiuterį ir nieko neatsitiko. Tada aš perėjo iš maitinimo laido nuo kito maitinimo laido ir atgal pavyko gauti iš kompiuterio į šviesą ateiti, paleisti ventiliatorių ir disko dėklo ejects, bet nėra ką rodyti, kad kada nors abiejų monitorių. Aš paėmė mano antrojo kompiuterio ir užsikabinęs jį stebi ir ji veikia puikiai. Taigi aš žinau, monitoriai neblogai.
Aš nuo įjungtas korteles, tarp 2 kompiuterių, i ¹ atminties, ir dar tas pats atsitiks. Ne mano 1. kompiuterio ekrane, o 2. kompiuterio darbo baudą su originaliu kompiuterio atminties, ir grafikos plokštę.
Ar manote, kad aš kažkaip keptas mano plokštę ar CPU? Ieškau jokių patarimų. Turiu failus ir daug projektų dėl seno kompiuterio ir norėtume susigrąžinti bet aš galiu, bet šiuo metu aš net negali patekti į rodyti, kad pamatyti, kas liko. Thanks in advance.
Jei tai neteisinga vieta šių klausimų Atsiprašome rūšys. |