![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Nav pārliecināts, vai šī ir īstā vieta iesniegt manu vaicājumu, bet domāju, ka es sāktu vispārīgā un koncentrēties manu topic leju. Tātad šeit iet. Nedaudz vairāk nekā pirms nedēļas es biju sērfošanu neto gada 1 mans 2 galddatoriem un tas avarēja. Jauda izgāja, un visu ekrānu gāja melna. Nebija dūmu vai smaržu, un es domāju, ka tas, iespējams, ir tiesības pārsprieguma tik piereģistrējos jaudas sloksnes un visas citas ierīces darbojās naudas sodu un gaismas bija par jaudas sloksnes. Es mēģināju pagrieziena datoru atpakaļ un nekas nav noticis. Es tad pārslēdz no strāvas kabeli no muguras ar citu barošanas vadu, un varēja iegūt no datora gaismas nākt par, ventilatori pārvaldīts un disku paplātes ejects, bet nav displejs, kas tā kādreiz vai nu uz monitoru. Paņēmu Mans otrais dators un līks to uzrauga un to works fine. Tāpēc es zinu monitoriem nav slikti. Man ir tā pārslēdz videokartēm starp 2 datoriem, ieslēgt / izslēgt atmiņu un vēl joprojām tas pats notiek. Nē rādīt manu 1. datoru ar 2. datora darba soda ar oriģinālo datora atmiņa, un grafikas karte. Vai tu domā, ka es kaut kā cepta manā mātesplatē vai cpu? Es meklēju jebkādu konsultāciju pieejamību. Man ir daudz failu un projektus par veco datoru un labprāt vēlētos, lai atgūtu visus varu, bet šajā brīdī es pat nevaru nokļūt displeju, lai redzētu, kas ir joprojām. Thanks in advance. Ja tas ir nepareizi vieta uz šiem jautājumiem es atvainojamies veidiem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Varbūt jūs varat pārslēgties datoru barošanas, kā arī un redzēt, ja tas ir vaina.
Pat tad, ja CPU / mātesplatē ir cepts ne viss ir zaudēts, cerams, jūsu dati nav bojāts, un jūs varat plug diskdziņiem vērā citu datoru un ielādēt datus. Mainot strāvas vadu rezultātā vismaz dažas darbības datoru, šķiet, liecina, ka strāvas vadu pati sākotnēji izraisīja problēmu. Mana sistēma: Krlll
|
![]() |
|
| Bookmarks |