![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj, Zastanawiasz się, czy jest to odpowiednie miejsce do przedstawienia moje zapytanie, ale myślałem, że zaczynamy w ogóle, a skupić się mój temat w dół. Więc tu idzie. Nieco ponad tydzień temu byłem surfing netto na 1 z moich 2 komputery stacjonarne i rozbił się. Moc wyszedł do niego i cały ekran udał się czarny. Nie ma dymu ani zapachu, a myślałem, może być gwałtowny wzrost mocy i tak sprawdziłem listwy zasilającej i wszystkie inne urządzenia były działają poprawnie i światło w sprawie listwy zasilającej. Próbowałem zwrotnym komputer z powrotem i nic się nie stało. I wtedy włączony na przewód zasilający z powrotem z innego kabla zasilającego i była w stanie uzyskać światła komputera come on, wentylatory biegać i wyrzuca tacy na płytę, ale nie ma wyświetlacza, co tak na wieki albo monitora. Wziąłem drugi komputer i podłączyć go do monitorów i działa dobrze. Więc wiem, monitory nie są złe. Mam od włączony kart graficznych pomiędzy 2 komputery, włączony pamięci i nadal to samo się dzieje. Brak wyświetlania na my 1st komputera, z 2. komputer działa dobrze z oryginalnych pamięci komputera i karty graficznej. Czy myślisz, że jakoś smażone mojej płyty głównej lub procesora? Szukam wszelkich informacji uzyskanych. Mam dużo plików i projektów na starym komputerze i chciałbym odzyskać, co mogę, ale w tym momencie nie mogę nawet dostać się do wyświetlacza, aby zobaczyć co jest nadal. Z góry dziękuję. Jeśli jest to złe miejsce na tego typu pytania, to przepraszam. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Może można zmienić moc komputerów dostaw, jak również i zobacz, czy jest to wina.
Nawet jeśli procesora / płyty głównej jest smażone nie wszystko jest stracone, jak mam nadzieję dane nie został uszkodzony i można podłączyć dyski twarde do komputerów PC i pobierania danych. Wymiana przewodu zasilającego w wyniku którego co najmniej część działalności w PC wydaje się sugerować, że przewód zasilający sam go spowodował. My System: Krlll
|