menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Počítačové Problem

Reply

Thread Tools
Old 7.ledna 2008, 14:35
Nový člen skupiny

Default Počítačové Problem

Ahoj,

Nie ste istí, či je to správne miesto na podanie môjho dotazu, ale myslel by som začať so všeobecne a sústrediť svoje témy nadol. Tak tu ide.

Niečo viac ako pred týždňom som bol bez surfovanie na 1 z mojich 2 desktopov a havaroval. Moc vyšiel na neho a celú obrazovku zčernal. Nebolo dymu a pachov, a já myslel, že to môže byť nárast výkonu, takže som skontroloval predlžovací kábel a všetky ostatné prostriedky boli beží bez problémov a na svetlo na predlžovací kábel. Snažil som sa otočil chrbtom k počítaču a nič sa nestalo. Potom som prešiel z napájací kábel zo zadnej s inou napájací kábel a bol schopný dostať svetla počítača poď, fanúšikovia spustiť a vysunie disk podnos, ale nie je tam žiadny displej, čo to nikdy ani na monitore. Vzal som druhý počítač a zahnutý ho sleduje a ono práca citlivý. Takže viem, monitory, nie sú zlé.

Od tej doby som prešiel grafických kariet medzi 2 počítačmi, prešiel do pamäti a stále to isté sa deje. No display na mojom počítači 1., 2. s počítačom pracovať v pohode s originální pamäte počítača a grafickej karty.

Myslíte si, že som nejako vyprážané moje dosky alebo CPU? Hľadám nejakú radu dispozícii. Mám veľké množstvo súborov a projektov, na starom počítači, a rád by som späť, čo budem môcť, ale v tomto momente nemôžem dostať ani na displeji vidieť to, čo je tam pořád. Thanks in advance.

Ak je to správne miesto pre tieto typy otázok sa ospravedlňujem.
Old 7. januára 2008, 15:08
Darcu Skupina

Default Počítačové Problem

Možno, že sa môžete prepnúť počítač napájanie rovnako a uvidíme, či to je chyba.
Aj keď sa cpu / doska vyprážané nie je všetko stratené snáď vaše dáta nebola poškodená a môžete pripojiť pevné disky do iného PC a načítať dáta.
Zmena napájací kábel výsledkom aspoň nejakú aktivitu v PC sa zdá byť dôkazom, že napájací kábel sám pôvodne spôsobilo problém.

Môj systém: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Základná doska:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Pamäť RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafické karty (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Zvuková karta:
Palubný HDA
Pevný disk (y):
Pár lol 1650GB celkom
Optická mechanika (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chladenie:
Tuniq veža 120
Sieť / Internet:
Duální Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "širokouhlý
Operačný systém (y):
Vista Ultimate X64
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nové počítačové Problem CaPpedDoG Všeobecné Hardware Chat 11 31. decembra 2007 22:30
Počítačové problém gretgret Všeobecné Hardware Chat 14 27. december 2007 03:26
Ahoj. Možná bys mi môže pomôcť s počítačom problém. Sefiros Multimedia & Kodeky 1 8. December 2007 22:05
Počítačové Problem Jase123 Všeobecné Hardware Chat 5 27. októbra 2007 04:37
Počítačové problém džungľa-bhoy Všeobecné Hardware Chat 13 1. September 2007 15:39
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.