Počítačové Problem Ahoj,
Nie ste istí, či je to správne miesto na podanie môjho dotazu, ale myslel by som začať so všeobecne a sústrediť svoje témy nadol. Tak tu ide.
Niečo viac ako pred týždňom som bol bez surfovanie na 1 z mojich 2 desktopov a havaroval. Moc vyšiel na neho a celú obrazovku zčernal. Nebolo dymu a pachov, a já myslel, že to môže byť nárast výkonu, takže som skontroloval predlžovací kábel a všetky ostatné prostriedky boli beží bez problémov a na svetlo na predlžovací kábel. Snažil som sa otočil chrbtom k počítaču a nič sa nestalo. Potom som prešiel z napájací kábel zo zadnej s inou napájací kábel a bol schopný dostať svetla počítača poď, fanúšikovia spustiť a vysunie disk podnos, ale nie je tam žiadny displej, čo to nikdy ani na monitore. Vzal som druhý počítač a zahnutý ho sleduje a ono práca citlivý. Takže viem, monitory, nie sú zlé.
Od tej doby som prešiel grafických kariet medzi 2 počítačmi, prešiel do pamäti a stále to isté sa deje. No display na mojom počítači 1., 2. s počítačom pracovať v pohode s originální pamäte počítača a grafickej karty.
Myslíte si, že som nejako vyprážané moje dosky alebo CPU? Hľadám nejakú radu dispozícii. Mám veľké množstvo súborov a projektov, na starom počítači, a rád by som späť, čo budem môcť, ale v tomto momente nemôžem dostať ani na displeji vidieť to, čo je tam pořád. Thanks in advance.
Ak je to správne miesto pre tieto typy otázok sa ospravedlňujem. |