мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Цомпутер Проблем

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. Јул 2008, 14:35
Нови члан групе

Здраво,

Нисте сигурни да ли је ово право место да поднесе мој упит, али мислио сам почети да се уопште и фокусирају моје теме доле. Дакле, овде иде.

Мало више од недељу дана био сам сурфовање нет на 1 од мојих 2 десктоп и пала. Власт оде до ње и цео екран је црн. Није било дима или мириса, па сам мислио, можда је талас енергије па сам проверио напајање траке и све друге уређаје су лепе и приказују је на светло дана моћи траке. Покушала сам окренути назад на рачунар и ништа није догодило. Онда сам се пребацио кабл напајања из леђа са другим кабл за напајање и био у могућности да се светла на рачунар хајде, фанови покренули и избацује подметач за диск, али нема екран тако да оно што је икада било на монитору. Сам узео мој други рачунар закачен и да надгледа и ради добро. Па знам да монитори нису лоши.

Пошто сам укључен графичких картица између 2 рачунара, укључен меморије и даље догађа иста ствар. Нема екран 1. на мом рачунару са 2 рачунара ради добро са оригиналном меморије рачунара и графичке картице.

Мислите ли да сам некако моје пржена матична плоча или ЦПУ? Ја сам у потрази за било какве савете на располагању. Имам доста фајлова и пројеката на стари компјутер и да би волео да поврати све што могу, али у овом тренутку не могу ни доћи до екрана да видимо шта је још увек тамо. Хвала унапред.

Ако је ово погрешно место за ове врсте питања, Извињавам се.
Old 7. јануар 2008, 15:08
Донаторска Група

Можда можете да укључите напајање рачунара, као и да видите да ли је кривица.
Чак и ако процесор / плоча је пржена није све изгубио као надамо података није оштећена а можете прикључити хард дискове у други рачунар и преузмете податке.
Промена кабл напајања доводи до бар неке активности у ПЦ изгледа да сугерише да је кабл напајања сам првобитно изазвала проблем.

Мы Сыстем: Крллл

Процесор (и):
Интел К9550@4.33Гхз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П
РАМ меморија:
4кс2ГБ ОЦЗ Платинум ПЦ8500
Графичка картица (е):
Гаинуард 4870Кс2 (840 Цоре Мем 940)
Соунд Цард:
Онбоард хда
Тврди диск (и):
Неколико лол 1650ГБ укупно
Оптички погон (е):
1ксДВД Пхилипс ДВД +-РУ
Цасе / псу:
Антец 1200/Енермакс Инфинити 720У
Хлађење:
Туник Тоуер 120
Нетуорк / Интернет:
Двоструки Гигабит Етхернет
Монитор (е):
Ацер 22 "уидесцреен
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате кс64
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц