![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Нисте сигурни да ли је ово право место да поднесе мој упит, али мислио сам почети да се уопште и фокусирају моје теме доле. Дакле, овде иде. Мало више од недељу дана био сам сурфовање нет на 1 од мојих 2 десктоп и пала. Власт оде до ње и цео екран је црн. Није било дима или мириса, па сам мислио, можда је талас енергије па сам проверио напајање траке и све друге уређаје су лепе и приказују је на светло дана моћи траке. Покушала сам окренути назад на рачунар и ништа није догодило. Онда сам се пребацио кабл напајања из леђа са другим кабл за напајање и био у могућности да се светла на рачунар хајде, фанови покренули и избацује подметач за диск, али нема екран тако да оно што је икада било на монитору. Сам узео мој други рачунар закачен и да надгледа и ради добро. Па знам да монитори нису лоши. Пошто сам укључен графичких картица између 2 рачунара, укључен меморије и даље догађа иста ствар. Нема екран 1. на мом рачунару са 2 рачунара ради добро са оригиналном меморије рачунара и графичке картице. Мислите ли да сам некако моје пржена матична плоча или ЦПУ? Ја сам у потрази за било какве савете на располагању. Имам доста фајлова и пројеката на стари компјутер и да би волео да поврати све што могу, али у овом тренутку не могу ни доћи до екрана да видимо шта је још увек тамо. Хвала унапред. Ако је ово погрешно место за ове врсте питања, Извињавам се. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можда можете да укључите напајање рачунара, као и да видите да ли је кривица.
Чак и ако процесор / плоча је пржена није све изгубио као надамо података није оштећена а можете прикључити хард дискове у други рачунар и преузмете податке. Промена кабл напајања доводи до бар неке активности у ПЦ изгледа да сугерише да је кабл напајања сам првобитно изазвала проблем. Мы Сыстем: Крллл
|