![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Eğer bu benim sorgu göndermek için doğru bir yer değil, emin ama genelde dışarı başlayacağı ve benim konu odak aşağı düşündüm. So buraya. Bir hafta önce 1 benim 2 masaüstü üzerinde net sörf ve sistem çöktü üzerinde küçük. Gücü ve dışarı gitti tüm ekran siyah gitti. Hiçbir duman veya koku vardı ve ben ben ve güç şerit kontrol tüm diğer cihazlarla ince ve yayınlanırken ışık güç şeridi üzerinde olduğu bir güç dalgalanma olabileceğini düşündüm. Ben arka bilgisayar dönüm denenmiş ve hiçbir şey olmadı. O zaman ve gelecek bilgisayarın ışıkları elde edebilir başka bir güç kablosu ile arka güç kablosunu dışarı açık, fanlar ve disk tepsisi çıkar, fakat hiçbir koşmak ne kadar şimdiye kadar iki monitörde ekran. Benim ikinci bilgisayar alıp izler onu bağladım ve gayet iyi çalışıyor. Ben izler kötü değil biliyorum. O zamandan beri, 2 bilgisayar arasında ekran kartları açtınız hafıza açık ve hala aynı şey olur. 2. bilgisayar orijinal bilgisayarın bellek ile iyi çalışan my 1st bilgisayar yok ekran, ve grafik kartı. Sana bir şekilde benim anakart veya işlemci kızarmış düşünüyor musunuz? Ben herhangi bir tavsiye kullanılabilir arıyorum. Ben eski bilgisayar ve dosya ve projelerin çok şey var ne olursa olsun I can kurtarma isterdim, ama bu noktada bile bir görüntü için hala orada ne olduğunu görmek için erişemez. Teşekkür peşin. Eğer bu özür soru bu tür için yanlış yerdir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Belki de bilgisayar güç kaynağı geçiş yapabilir ve görmek eğer hatam.
Olsa bile cpu / anakart olarak umarım tüm verilerinizi kaybetmiş değildir kızarmış bozuk değildi ve diğer PC içine plug sabit diskler ve veri almak. Elektrik kablosunu PC bazı aktivite en azından güç kablosunu kendisi aslında sorun neden önermek görünüyor sonuçlanan değiştirme. Benim Sistemi: Krlll
|
![]() |
|
| Bookmarks |