менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Комп'ютерна проблема

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 січня 2008, 14:35
Нові члени групи

Здравствуйте,

Чи не впевнені, що це правильне місце, щоб представити мій запит, але думав, я хотів би почати в цілому і зосередити свою тема вниз. Ось іде.

Трохи більше тижня тому я був серфінг в мережі на 1 з моїх 2 ПК і він впав. Потужність пішов до нього і пішов весь екран чорний. Був немає диму або запаху, і я подумав, що, можливо, був стрибок напруги і я перевірив подовжувач і всі інші пристрої бігли штраф і горіло світло на подовжувач. Я спробував поворот назад на комп'ютер і нічого не сталося. Потім я погасив шнур живлення з спини інший шнур харчування і зміг отримати вогні комп'ютер давай, вентилятори працюють і викидає лоток для диска, але відсутній зображення, що так ніколи ні на моніторі. Я взяв другий комп'ютер і підключити його до моніторів і це працює прекрасно. Тому я знаю, монітори непогано.

З тих пір я включив відеокарти між 2 комп'ютерами, включив пам'ять і все те ж саме відбувається. Немає зображення на мій комп'ютер 1, з 2-й комп'ютер працює нормально з пам'яттю на вихідному комп'ютері, і відеокарти.

Як ви думаєте, я якось смажений моя материнська плата або процесор? Я шукаю будь-які рекомендації доступні. У мене є багато файлів і проектів на старому комп'ютері і хотіли б відновити те, що я можу, але на даному етапі я не можу навіть отримати на дисплеї бачити те, що до цих пір. Спасибо заранее.

Якщо це неправильне місце для цих типів питань, я прошу пробачення.
Old 7 січня 2008, 15:08
Донор групи

Може бути, ви можете перемкнути поставки комп'ютери повноважень, а також побачити і, якщо це порушення.
Навіть якщо процесора і материнської плати смажити ще не все втрачено як ми сподіваємося ваші дані не була пошкоджена і ви можете підключати жорсткі диски до комп'ютера та іншим вилучення даних.
Зміна шнур харчування в результаті чого принаймні деякі активності в комп'ютері, здається, вважає, що шнур сам спочатку виникла проблема.

Моя система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
ОЗУ:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графічна карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Звукова карта:
Бортові HDA
Жорсткий диск (и):
Кілька LOL 1650GB Всього
Оптичний привід (и):
1xDVD Philips DVD +-RW
Діло / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720Вт
Охолодження:
Tuniq Tower 120
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монітор (и):
Acer 22 "широкоформатний
Операційна система (и):
Vista Ultimate X64
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.