![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Чи не впевнені, що це правильне місце, щоб представити мій запит, але думав, я хотів би почати в цілому і зосередити свою тема вниз. Ось іде. Трохи більше тижня тому я був серфінг в мережі на 1 з моїх 2 ПК і він впав. Потужність пішов до нього і пішов весь екран чорний. Був немає диму або запаху, і я подумав, що, можливо, був стрибок напруги і я перевірив подовжувач і всі інші пристрої бігли штраф і горіло світло на подовжувач. Я спробував поворот назад на комп'ютер і нічого не сталося. Потім я погасив шнур живлення з спини інший шнур харчування і зміг отримати вогні комп'ютер давай, вентилятори працюють і викидає лоток для диска, але відсутній зображення, що так ніколи ні на моніторі. Я взяв другий комп'ютер і підключити його до моніторів і це працює прекрасно. Тому я знаю, монітори непогано. З тих пір я включив відеокарти між 2 комп'ютерами, включив пам'ять і все те ж саме відбувається. Немає зображення на мій комп'ютер 1, з 2-й комп'ютер працює нормально з пам'яттю на вихідному комп'ютері, і відеокарти. Як ви думаєте, я якось смажений моя материнська плата або процесор? Я шукаю будь-які рекомендації доступні. У мене є багато файлів і проектів на старому комп'ютері і хотіли б відновити те, що я можу, але на даному етапі я не можу навіть отримати на дисплеї бачити те, що до цих пір. Спасибо заранее. Якщо це неправильне місце для цих типів питань, я прошу пробачення. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може бути, ви можете перемкнути поставки комп'ютери повноважень, а також побачити і, якщо це порушення.
Навіть якщо процесора і материнської плати смажити ще не все втрачено як ми сподіваємося ваші дані не була пошкоджена і ви можете підключати жорсткі диски до комп'ютера та іншим вилучення даних. Зміна шнур харчування в результаті чого принаймні деякі активності в комп'ютері, здається, вважає, що шнур сам спочатку виникла проблема. Моя система: Krlll
|