| Здравейте аз съм нов в форума и да се надяваме на тези е мястото да публикувате Pb.
Моя компютър е Intel четворни 2 основни q6600 2400mh, 2GB DDR2 овен, palit Radeon HD 2600xt 512 DDR3 видеокартата.
Проблемът е, че когато се опитате да отворите 3dmark 03 05 06 или дори PC марки артефакти се появяват на екрана и компютърът се рестартира, видео карта беше променен 4 пъти по-модел бе променен само 2 пъти, изпитванията се извършват на различни модули овен всеки път, също така, в BIOS на УС бе актуализиран и най-новите драйвери за видео също. Странното е, че по някакъв друг бенчмарк Опитах работят, независимо от това, че резултатът е много ниско, по-3dmark 01se резултата е около 30,000 и тя също така работи в реколта, резултата е около 10,000 в реколта. Хората на ATI Дон "Не знам какъв е проблемът може да бъде и на ЗОП в магазина просто да променят видео борда.
Видеото дъски, когато изпитват и върху други MB е и резултатите при едни и същи във 03 05 и т.н., както и за останалата част на системата беше тествана с други карти и софтуер работи.
Всяко парче на информация по отношение на този проблем ще бъде по-голяма полза, тъй като те са тук за повече от 2 месеца и не "не мисля, че е нормално за нова карта, за да се държи по този начин. |