![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello I `m novi u forumu i nadamo se da ti je mjesto za postavljanje PB. Moj pc je Intel core 2 quad q6600 2400mh, 2GB DDR2 RAM-a, Palit Radeon HD 2600xt 512 ddr3 video card. Problem je u tome što kad pokušam otvoriti 3dmark 03 05 06 ili čak pc mark artefakata se pojavljuju na zaslonu i ponovnog pokretanja računala, video card 4 puta promijenjen je model bio promijenjen samo 2 puta, testovi su na različitim modulima ram svaki put kad se, u BIOS-u MB je ažuriran i najnovije drivere za video također. Se čudno je da na bilo koji drugi reper ja pokušao oni rade, čak i ako je broj bodova je vrlo niska, u 3dmark 01se rezultat bio oko 30,000, a ima i radio u berba, rezultat je oko 10.000 u berba. Narodu u ATI don `t znati što bi mogao biti problem i ppl u trgovini samo držati mjenjanje video odbora. Video zajednice gdje testiran i na druge MB `i rezultate s kojima je u istoj 03 05 itd, kao i za ostatak sustava bio je testiran sa drugim karticama i softveru radili. Bilo koji dio informacija u vezi ovog problema bi bilo više nego korisno te je odlazeći na za preko 2 mjeseca i ja don `t misliti to je normalno za novu karticu da se ponašaju kao što je ovaj. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pretpostavljiv niste overclocking je GFX kartice bih dobiti mobo swapped.
| |||
| |||
| napajanje je cheiftech 450w kartica nema dodatnog napajanja suplly na brodu i jedna od kartica koje su bile testirane bio 8800gt koja je radila u redu kartice nisu OC niti su ovnovi ili CPU |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuk poput topline problem.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Computer Problem | etipjar | General Hardware Chat | 1 | 7. siječanj 2008 15:08 |
| New Computer Problem | CaPpedDoG | General Hardware Chat | 11 | 31. prosinac 2007 22:30 |
| Computer Problem | gretgret | General Hardware Chat | 14 | 27. prosinac 2007 03:26 |
| Zdravo. Možda mi možete pomoći s računalom problem. | Sefiros | Multimedija i kodeci | 1 | 8. prosinac 2007 22:05 |
| Computer Problem | Jase123 | General Hardware Chat | 5 | 27. listopad 2007 04:37 |
| Thread Tools | |
| |