![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello, I `m új, a fórum és remélem, ezen a helyen kell elküldeni a pb. My pc egy intel core 2 Quad q6600 2400mh, 2GB DDR2 RAM, Palit Radeon HD 2600xt 512 DDR3 videokártya. A probléma az, hogy amikor megpróbálom megnyitni 3dmark 03 05 06 vagy akár PC artifacts jel jelenik meg a képernyőn, és a számítógép újraindul, a videokártya megváltozott 4 alkalommal a modell volt változás csak 2-szer, a vizsgálatokat végeztek különböző RAM modulok minden egyes alkalommal, amikor is a BIOS-a MB volt, és a legújabb frissítés a járművezetők a videó is. A furcsa az, hogy bármely más viszonyítási próbáltam dolgozik, akkor is, ha az eredmény nagyon alacsony, a 3dmark 01se pontszám körülbelül 30,000, és azt is dolgozott évjárat, a score körülbelül 10,000 a szüret. Az emberek ATI ne tudom mi lehet a probléma, és a ppl a boltban csak eltartás megváltozó a videó fórumon. A videó kártyákat is tesztelték, ahol a többi MB `s, és az eredményeket, amikor ugyanaz a 03 05, stb, mint a többi, a rendszer azt tesztelték más kártyák és a szoftvert dolgozott. Minden darab info ezt a problémát nem lehet több, mint hasznos, mivel ezek már folyik a több mint 2 hónap és én nem hiszem, ez normális, egy új kártyát kell viselkedni, mint ez. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Feltételezve, hogy Ön nem az overclocking Gfx kártya I would get a mobo cserélték.
| |||
| |||
| Az áramellátás a cheiftech 450w a kártyát nem kell a külső erő suplly a fedélzeten, és az egyik az volt, hogy a kártyák tesztelése volt a 8800gt, hogy jól működött a kártyák nem OC, és sem a kosok vagy cpu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint egy meleg probléma.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Computer Problem | etipjar | Általános fémáru Chat | 1 | 7. január 2008 15:08 |
| Új számítógép probléma | CaPpedDoG | Általános fémáru Chat | 11 | 31. december 2007 22:30 |
| Számítógépes probléma | gretgret | Általános fémáru Chat | 14 | 27. december 2007 03:26 |
| Helló. Talán tudsz segíteni a számítógépes probléma. | Sefiros | Multimédia és kodekek | 1 | 8. december 2007 22:05 |
| Computer Problem | Jase123 | Általános fémáru Chat | 5 | 27. október 2007 04:37 |
| Téma eszközök | |
| |