![]() |
|
| |||
| |||
| שלום אני חדש בפורום ומקווים אלה הוא המקום לפרסם את pb. המחשב שלי הוא אינטל 2 מרובע הליבה q6600 2400mh, 2GB DDR2 ראם, palit RADEON HD 2600xt 512 ddr3 כרטיס הווידאו. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לפתוח 3dmark 03 05 06 או אפילו PC Mark artifacts מופיעות על המסך ואת ההפעלה מחדש של המחשב, כרטיס הווידאו היה שונה 4 פעמים את הדגם היה שונה רק 2 פעמים, הבדיקות נעשו על מודולים שונים ראם כמו כן, בכל פעם, ה-BIOS של MB עודכן מנהלי ההתקן העדכניים ביותר וכן גם וידאו. את דבר מוזר הוא, כי אחרת הם benchmark ניסיתי לעבוד, גם אם התוצאה היא נמוכה מאוד, ב 3dmark 01se התוצאה הייתה 30,000 בערך, וזה עבד גם ב משובח, התוצאה הייתה כ 10,000 בשנת הבציר. האנשים בבית ATI אל `לא יודע מה הבעיה יכולה להיות ואת ppl בחנות רק לשמור על שינוי לוח וידאו. הוידאו לוחות שבו נבדק גם על אחרים MB `S והתוצאות בו את אותו ב 03 05 וכו 'לגבי שאר המערכת זה היה מבחן עם אחרים את התוכנה ואת כרטיסי עובד. כל פיסת מידע לגבי בעיה זו תהיה יותר מועיל כמו אלה כבר קורה מעל 2 חודשים, אני לא חושב שזה נורמלי כרטיס חדש להתנהג ככה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בהנחה שאתה לא overclocking את כרטיס GFX הייתי מקבל את mobo swapped.
| |||
| |||
| את החשמל היא cheiftech 450w הכרטיס אין תוספת כוח suplly על הסיפון ואחד הקלפים שהיו נבחנה 8800gt כי היה עובד בסדר הקלפים לא היו OC ולא הם rams או CPU |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כמו בעיית חום.