![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello I `m nauja forume ir tikimės, kad šie yra vieta po pb. Mano PC Intel Core 2 Quad Q6600 2400mh, 2GB DDR2 RAM, Palit Radeon HD 2600xt 512 DDR3 video korta. Problema ta, kad kai bandau atidaryti 3dmark 03 05 06 ar net PC ženklas artefaktus ant ekrano ir iš naujo paleisti kompiuterį, vaizdo plokštė buvo pakeistas 4 kartus modelis buvo pakeistas tik 2 kartus, tyrimai buvo atlikti dėl įvairių Atminties moduliai kiekvieną kartą, taip pat su MB BIOS buvo atnaujintas ir naujausias tvarkykles, vaizdo taip pat. Keista tai, kad bet kuriuo kitu lyginamuoju standartu Bandžiau jie dirba, net jei rezultatas yra labai žemas, o 3dmark 01se balas buvo apie 30.000, ir jis taip pat dirbo vintage, rezultatas buvo apie 10,000 ir derliaus. Ne ATI žmonių don `t know what problema gali būti ir ne aukštesnėje ppl just keep keisti vaizdo lenta. Vaizdo plokščių, kai tiriami ir kitais MB "S" ir "rezultatus, kai į 03 05 ir tt Kalbant apie sistemą, jis buvo išbandytas su kitomis kortelėmis ir programinės įrangos dirbo poilsio patį. Bet informacija apie šią problemą gabalas būtų daugiau nei naudingi, nes šios vyksta jau daugiau nei 2 mėnesius ir i don `t manau, kad tai normalu, naują kortelę gali elgtis kaip šis. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Darant prielaidą, kad jūs nesate įsijungimas GFX kortelė Norėčiau gauti MOBO pavertė.
| |||
| |||
| maitinimo cheiftech 450W kortelės neturi papildomos galios suplly laive ir vieną kortelę, kad buvo tiriami, buvo 8800GT, kad kuo puikiausiai kortelės buvo ne OC ir nei yra avinai ar CPU |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai skambanti šilumos problema.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kompiuterinė problema | etipjar | General Hardware Chat | 1 | 7 sausis 2008 15:08 |
| Nauja kompiuterių problema | CaPpedDoG | General Hardware Chat | 11 | 31 gruodis 2007 22:30 |
| Kompiuterių problemos | gretgret | General Hardware Chat | 14 | 27 gruodis 2007 03:26 |
| Labas. Gal galite man padėti su kompiuteriu. | Sefiros | Multimedia & Codecs | 1 | 8 gruodis 2007 22:05 |
| Kompiuterinė problema | Jase123 | General Hardware Chat | 5 | 27 spalis 2007 04:37 |
| Temos įrankiai | |
| |