![]() |
|
| |||
| |||
| Hello I `foruma yeni m ve bunlar PB göndermek için yer umuyoruz. Benim bir adet Intel 2 çekirdek q6600 2400mh, 2GB DDR2 RAM dört, palit Radeon 2600xt 512 DDR3 ekran kartı HD. Sorun, ne zaman i 3dmark 03 05 06 hatta adet işareti eşya açmak için ekrana ve bilgisayarı yeniden görünür, video kartı 4 kere model değiştirildi deneyin değiştirildi sadece 2 kez, testler farklı bellek modülleri üzerinde yapılan bir Her zaman da, MB BIOS ve video için son sürücüleri de güncellendi. Bu garip bir şey, başka bir kriter i onlar bile, skor çok 3dmark 01se skora düşük çalışma 30,000 ilgili çalıştım ve aynı zamanda seçkin çalıştı ise, skor 10,000 bağbozumu hakkında oldu. ATI bulunan insanlar `t sorunu ve mağazada sadece video kurulu değişen tutun ppl ne olabilir bilmiyorum. Video Komiteleri burada da diğer MB `ve sonuçları burada diğer kartları ile test edilen yazılım çalıştığı sistemin geri kalanı için 03 05 etc aynı şey denendi. Bu üzerinden 2 ay ve i `t Böyle davranmaya yeni bir kart için normal olduğunu düşünüyorum yok devam edildi bilgi Bu sorunu ile ilgili herhangi bir parça daha yararlı olacaktır. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Size devralan Ben mobo takas elde edeceği Gfx kartı overclock değildir.
| |||
| |||
| Güç kaynağını bir cheiftech 450w kartın suplly kurulu bir ekstra güç yok ve bir test olan kartların bir 8800GT bu kartlar OC değil ve ne koç veya işlemci olduğunu iyi çalıştı oldu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Isı sorunu gibi geliyor.
|
| Bookmarks |