| Hello I `M Вперше на форумі і сподіваємося, що ці місця, щоб розмістити Pb.
Мій комп'ютер Intel 2 Core Quad Q6600 2400mh, 2GB DDR2 RAM, Palit Radeon HD 2600XT 512 DDR3 відеокарти.
Проблема в тому, що, коли я намагаюся відкрити 3DMark 03 05 06 або навіть PC Mark артефактів на екрані і перезапуску комп'ютера, відеокарта була змінена 4 рази моделі була змінена тільки в 2 рази, були проведені випробування на різні модулі RAM кожен раз Крім того, в BIOS в МБ була оновлена і останні драйвера для відео також. Дивно те, що в будь-який інший я намагався Benchmark вони працюють, навіть якщо оцінка є дуже низькою, в 3DMark 01se оцінка була близько 30.000, і він також працював у Vintage, оцінка була близько 10,000 в Vintage. Народ на ATI НЕ знаємо, що ця проблема може бути і ППЛ в магазині просто зберегти зміни відео ради.
Відео дошками, де тестування також з інших MB `S і результати, де ж О 03 05 і т.д. Що ж до іншої частини системи були протестовані з іншими картами і програмне забезпечення працювало.
Будь-який шматок інформації щодо цієї проблеми було б більш корисно, як це триває вже більше 2 місяців, і я не думаю, що це нормально для нових карт вести себе подібним. |