по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Компютърна Проблем

Reply

Нишка Инструменти
Old 26-ти Октомври 2007, 09:38
Забранени група

Default Компютърна Проблем

Здравейте всички,

Аз имам проблем с моя компютър. Той правомощия до съвършено глоба, аз съм в състояние да влезе в BIOS също. Но аз не мога да се прозорци. Той идва и казва, моля изберете подходящо устройство за зареждане и след това натиснете произволен клавиш. (Май не е точната дума).

Така че аз се опитах да направя един пресен настанявам, като отидете в BIOS и настройка към обувка от CD, но казва, че едно и също нещо, (моля, изберете подходящо устройство за зареждане и след това натиснете произволен клавиш). Аз не знам какво друго да опитам. Мислите ли, че това може да е лошо хард диск?

Благодаря предварително.

Почит Jase
Old 26-ти Октомври 2007, 11:02
Забранени група

Също така, компютърът светлините на делото не светне. И то не винаги е започнат при натискане на бутона за захранване.
Old 26-ти Октомври 2007, 15:47
Номер на групата

Здравейте Jase.

Първо, изключете кабела на всеки от компонентите, моля, и след това отново.

На второ място, при стартиране на оптични е поставям то към капитана в BIOS? Jumpers (ако има такива) на капитана, настроено на майстор?

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 26-ти Октомври 2007, 15:55
Забранени група

Имам на твърдия диск, определени като капитана и оптично устройство, като роби, но моя компютър не винаги стартира и когато тя не светлините по случая дори не светне, но аз добивам дисплей. Знам, че не е на дънната платка, имах, че изпитват. Аз не знам какво друго би могъл да бъде.

Нещо друго да предлагаш?

Почит Jase
Old 26-ти Октомври 2007, 16:02
Забранени група

Право ли светлините по случая работи. Но тя все още поддържа поговорка "рестартиране и изберете правилното устройство, обувка, обувка Поставете медиите в избрани обувка устройство и натиснете клавиша" Аз го твърде обувка от CD, така мога да направя ново инсталиране, но тя смята, че едно и също нещо.

Почит Jase
Old 27-ми октомври 2007 г, 04:37
Забранени група

Най-после да се направи ново инсталирате. Всичко изглежда работи добре, макар да остава на черен екран при стартиране на точно след BIOS за около 30secs, или така. Това ли е всичко да се притесняваш?

Почит Jase
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Компютърна Проблем etipjar Общи Хардуер Чат 1 7 Jan 2008 15:08
Нова компютърна Проблем CaPpedDoG Общи Хардуер Чат 11 31 Дек 2007 22:30
Компютърен проблем gretgret Общи Хардуер Чат 14 27 Дек 2007 03:26
Привет. Може би ти ще ми помогне с компютърен проблем. Sefiros Мултимедия & Codecs 1 8 Декември 2007 22:05
Компютърен проблем джунглата-bhoy Общи Хардуер Чат 13 1-ви септември 2007 15:39
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc