![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Аз имам проблем с моя компютър. Той правомощия до съвършено глоба, аз съм в състояние да влезе в BIOS също. Но аз не мога да се прозорци. Той идва и казва, моля изберете подходящо устройство за зареждане и след това натиснете произволен клавиш. (Май не е точната дума). Така че аз се опитах да направя един пресен настанявам, като отидете в BIOS и настройка към обувка от CD, но казва, че едно и също нещо, (моля, изберете подходящо устройство за зареждане и след това натиснете произволен клавиш). Аз не знам какво друго да опитам. Мислите ли, че това може да е лошо хард диск? Благодаря предварително. Почит Jase |
|
| |||
| |||
| Също така, компютърът светлините на делото не светне. И то не винаги е започнат при натискане на бутона за захранване. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте Jase. Първо, изключете кабела на всеки от компонентите, моля, и след това отново. На второ място, при стартиране на оптични е поставям то към капитана в BIOS? Jumpers (ако има такива) на капитана, настроено на майстор?
|
| |||
| |||
| Имам на твърдия диск, определени като капитана и оптично устройство, като роби, но моя компютър не винаги стартира и когато тя не светлините по случая дори не светне, но аз добивам дисплей. Знам, че не е на дънната платка, имах, че изпитват. Аз не знам какво друго би могъл да бъде. Нещо друго да предлагаш? Почит Jase |
|
| |||
| |||
| Право ли светлините по случая работи. Но тя все още поддържа поговорка "рестартиране и изберете правилното устройство, обувка, обувка Поставете медиите в избрани обувка устройство и натиснете клавиша" Аз го твърде обувка от CD, така мога да направя ново инсталиране, но тя смята, че едно и също нещо. Почит Jase |
|
| |||
| |||
| Най-после да се направи ново инсталирате. Всичко изглежда работи добре, макар да остава на черен екран при стартиране на точно след BIOS за около 30secs, или така. Това ли е всичко да се притесняваш? Почит Jase |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Компютърна Проблем | etipjar | Общи Хардуер Чат | 1 | 7 Jan 2008 15:08 |
| Нова компютърна Проблем | CaPpedDoG | Общи Хардуер Чат | 11 | 31 Дек 2007 22:30 |
| Компютърен проблем | gretgret | Общи Хардуер Чат | 14 | 27 Дек 2007 03:26 |
| Привет. Може би ти ще ми помогне с компютърен проблем. | Sefiros | Мултимедия & Codecs | 1 | 8 Декември 2007 22:05 |
| Компютърен проблем | джунглата-bhoy | Общи Хардуер Чат | 13 | 1-ви септември 2007 15:39 |
| Нишка Инструменти | |
| |