![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, Mám problém s mým počítačem. To zapne zcela v pořádku, jsem schopen se dostat do biosu také. Ale nemůžu dostat do windows. To přijde, a řekne, prosím, vyberte odpovídající spouštěcí zařízení a pak stiskněte libovolnou klávesu. (Nesmí být přesná slova). Takže jsem se snažil udělat novou instalaci, že jít do bios a nastavením zavádění z CD, ale říká to samé, (prosím vyberte odpovídající spouštěcího zařízení a pak stiskněte libovolnou klávesu). Nevím, co jiného vyzkoušet. Myslíte si, že by to mohlo být špatné pevný disk? Thanks in advance. Jde Jase |
|
| |||
| |||
| Také počítač světla na případu se nerozsvítí. A to není vždy nastartovat i když stisknete tlačítko napájení. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Jase. Za prvé, každý odpojte kabel od komponentů prosím, a pak znovu. Za druhé, při startu z optických je nastaven na mistr v bios? Mikiny (pokud existuje), na pána, soubor se naučit?
|
| |||
| |||
| Mám pevný disk nastavit jako master a mechanika jako slave, ale můj počítač není vždy nastartovat a když se světla na věci ani rozsvítit, ale já si displej. Vím, že to není deska, co jsem měl, že testované. Nevím, co jiného by to mohlo být. Ještě něco navrhnout? Jde Jase |
|
| |||
| |||
| Právo dostal světla na případu pracuje. Ale to ještě pořád říká "Restartovat a vybrat správnou zaváděcí zařízení, vložka zaváděcích médií ve vybraných spouštěcího zařízení a stiskněte tlačítko" jsem si ho taky zavádět z CD, takže můžu čerstvé instalaci, ale říká, že to samé. Jde Jase |
|
| |||
| |||
| Konečně to mám udělat novou instalaci. Všechno se zdá být činnost citlivý, i když to zůstává na černé obrazovce, když se těsně po startu bios asi 30secs nebo tak. Je to něco na starosti? Jde Jase |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Počítačové Problem | etipjar | Obecné Hardware Chat | 1 | 7. ledna 2008 15:08 |
| Nové počítačové Problem | CaPpedDoG | Obecné Hardware Chat | 11 | 31. prosince 2007 22:30 |
| Počítačové problém | gretgret | Obecné Hardware Chat | 14 | 27. prosinec 2007 03:26 |
| Ahoj. Možná bys mi může pomoci s počítačem problém. | Sefiros | Multimedia & Kodeky | 1 | 8. Prosinec 2007 22:05 |
| Počítačové problém | džungle-bhoy | Obecné Hardware Chat | 13 | 1. Září 2007 15:39 |
| Thread Nástroje | |
| |