![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, Έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. Είναι εξουσίες μέχρι τέλεια πρόστιμο, είμαι σε θέση να μπει στο bios επίσης. Αλλά δεν μπορώ να μπει σε παράθυρα. Έρχεται και λέει, παρακαλώ επιλέξτε την κατάλληλη συσκευή εκκίνησης και στη συνέχεια πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο. (Δεν μπορούν να είναι ακριβείς λέξεις). Έτσι, εγώ προσπάθησα να κάνω μια νέα εγκατάσταση, με τη μετάβαση σε bios και ο καθορισμός της για εκκίνηση από CD, αλλά λέει το ίδιο πράγμα, (παρακαλώ επιλέξτε την κατάλληλη συσκευή εκκίνησης και στη συνέχεια πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο). Δεν ξέρω τι άλλο να προσπαθήσουμε. Νομίζετε ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα κακό σκληρό δίσκο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Regards Jase |
|
| |||
| |||
| Επίσης, τα φώτα του υπολογιστή σχετικά με την υπόθεση δεν ανάβουν. Και αυτό δεν είναι πάντα εκκίνηση όταν πατάω το κουμπί τροφοδοσίας. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Jase. Πρώτον, αποσυνδέστε κάθε καλώδιο από τα συστατικά παρακαλώ, και στη συνέχεια επανασυνδεθεί. Δεύτερον, κατά την εκκίνηση από το οπτικό είναι ρυθμισμένη να πλοίαρχο στο BIOS; Jumpers (εάν υπάρχουν) για τον πλοίαρχο, που να έχει τον έλεγχο;
|
| |||
| |||
| Έχω το σκληρό δίσκο που πλοιάρχου και η οπτική συσκευή ως δούλος, αλλά ο υπολογιστής μου δεν είναι πάντα εκκίνηση και όταν το κάνει τα φώτα για την περίπτωση δεν χρειάζεται καν να ανάβει αλλά να πάρω μια οθόνη. Ξέρω ότι δεν είναι η μητρική πλακέτα που είχα ότι η δοκιμή. Δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να είναι. Οτιδήποτε άλλο να προτείνω; Regards Jase |
|
| |||
| |||
| Δικαίωμα πήρε τα φώτα για την υπόθεση εργασίας. Αλλά διατηρεί ακόμα λέει "Reboot και επιλέξτε κατάλληλη συσκευή εκκίνησης, Εισαγωγή μέσο εκκίνησης στην επιλεγμένη συσκευή εκκίνησης και πατήστε ένα πλήκτρο" εγώ αυτό που εγώ χώρος αποσκευών αυτοκινήτου από CD ώστε να μπορώ να κάνω μια νέα εγκατάσταση, αλλά αυτό λέει το ίδιο πράγμα. Regards Jase |
|
| |||
| |||
| Τέλος, το πήρα για να κάνετε μια νέα εγκατάσταση. Τα πάντα φαίνεται να λειτουργεί πρόστιμο, αν και παραμένει σε μια μαύρη οθόνη κατά την εκκίνηση μέχρι λίγο μετά το bios για περίπου 30secs ή έτσι. Είναι αυτό κάτι να ανησυχούν; Regards Jase |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόβλημα | etipjar | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 7 Ιαν 2008 15:08 |
| Νέο πρόβλημα | CaPpedDoG | Γενική Συζήτηση Hardware | 11 | 31 Δεκ. 2007 22:30 |
| Computer πρόβλημα | gretgret | Γενική Συζήτηση Hardware | 14 | 27 Δεκ. 2007 03:26 |
| Γειά. Ίσως μπορεί να με βοηθήσει με ένα πρόβλημα. | Sefiros | Multimedia & Codecs | 1 | 8 Δεκ. 2007 22:05 |
| Computer πρόβλημα | ζούγκλα-bhoy | Γενική Συζήτηση Hardware | 13 | 1η Σεπτεμβρίου 2007 15:39 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |