![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, Imam problem sa mojim računalo. To se moći savršeno dobro, ja sam u mogućnosti da biste dobili u bios isto tako. Ali ja ne mogu ući u Windows. On dolazi i kaže, molimo odaberite odgovarajući boot uređaj, a zatim pritisnite bilo koju tipku. (Ne može biti točno riječi). Na taj način ja pokušao to napraviti svježu instalaciju, tako da odete u bios i postavljanje Internet to čizma from CD, ali kaže istu stvar, (molimo odaberite odgovarajući boot uređaj, a zatim pritisnite bilo koju tipku). Ne znam što drugo da probati. Mislite li da bi ovo mogao biti loš hard disk? Hvala unaprijed. Regards Jase |
|
| |||
| |||
| Isto tako, računalo svjetla na slučaju ne zasvijetliti. I to ne uvijek pokrenuti našto ja prisutan gumb za napajanje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Jase. Prvo, svaki odspojite kabel od komponenti molim, a zatim ponovo spojite. Drugo, kada je dizanje s optičkim je on postavljen na master u bios? Kratkospojnika (ako postoji) na master, postavljena na master?
|
| |||
| |||
| Imam hard disk postaviti kao master i optički pogon kao rob, ali moje računalo ne mora uvijek pokrenuti i kad se to dogodi svjetla na slučaj uopće ne upaliti ali ja dobiti prikaz. Znam da to nije matična ploča kao što sam imao taj test. Ne znam što drugo da bi mogao biti. Išta drugo za predložiti? Regards Jase |
|
| |||
| |||
| Pravo dobio svjetla na slučaju raditi. Ali to još uvijek čuva govoreći: "Ponovno podizanje sustava i odaberite pravilan čizma sprava, Umetanje boot medija u odabranim boot uređaj i pritisnite tipku" ja zalazak to previše čizma iz CD-a tako da mogu napraviti svježu instalaciju, ali Internet kaže istu stvar. Regards Jase |
|
| |||
| |||
| Napokon je dobio Internet za napraviti svježu instalaciju. Sve izgleda kao da se radi dobro, iako ostaje na crni zaslon našto čizma gore tek nakon što je bios za oko 30secs ili tako. Je li to nešto brinuti? Regards Jase |