![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all, Én vagyok, hogy problémáik vannak a számítógépet. Azt beerősít tökéletesen, Én képes-hoz kap-ba bios is. De nem tudok bejutni ablakokat. Jön létre, és azt mondja, kérjük, válassza ki a megfelelő boot eszközt, majd nyomjuk meg bármelyik gombot. (Nem pontos szó). Így próbáltam csinálni egy friss telepítés, a bios-ba megy, és a beállítás, hogy CD lemezről indítani, de ugyanezt mondja, (kérjük, válassza ki a megfelelő boot eszközt, majd nyomjuk meg bármelyik gombot.) Nem tudom, mi mást próbálni. Gondolod, hogy ez lehet egy rossz merevlemezt? Köszönöm előre. Regards Jase |
|
| |||
| |||
| Is, hogy a számítógép világítás esetében nem gyullad ki. És ez nem mindig indul be, mikor nyomja meg a bekapcsoló gombot. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Jase. Először is, húzza ki minden kábelt az alkatrészek kérjük, majd csatlakoztassa újra. Másodszor, amikor indítás az optikai van állítva mestere a bios? Jumpers (ha van ilyen) a parancsnok, állítva mester?
|
| |||
| |||
| Megvan a merevlemezt meg a hajó kapitánya és az optikai meghajtót, mint szolga, de a számítógép nem mindig indul be, és amikor ez a világítás esetében nem is gyullad ki, de én kap egy kijelzőt. Tudom, hogy nem az alaplap ahogy már máskor is tesztelték. Nem tudom, mi más is lehetne. Bármi mást javasol? Regards Jase |
|
| |||
| |||
| Jogot kapott a világítás esetében működik. De még mindig tartja a mondás "újraindítás, és válasszuk a megfelelő boot eszközt, Insert boot média által választott rendszerindító eszköz, és nyomjuk meg a gombot" Én meg azt a CD-ről boot is így tudom csinálni egy friss telepítés, de ugyanezt mondja. Regards Jase |
|
| |||
| |||
| Végül érted-hoz csinál egy új install. Mindent úgy tűnik, hogy jól működik, annak ellenére, hogy marad a fekete képernyőn, amikor a bootolás után csak a bios-ig mintegy 30secs vagy tehát. Ez semmi ok az aggodalomra? Regards Jase |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Computer Problem | etipjar | Általános fémáru Chat | 1 | 7. január 2008 15:08 |
| Új számítógép probléma | CaPpedDoG | Általános fémáru Chat | 11 | 31. december 2007 22:30 |
| Számítógépes probléma | gretgret | Általános fémáru Chat | 14 | 27. december 2007 03:26 |
| Helló. Talán tudsz segíteni a számítógépes probléma. | Sefiros | Multimédia és kodekek | 1 | 8. december 2007 22:05 |
| Számítógépes probléma | dzsungel-bhoy | Általános fémáru Chat | 13 | 1. Szeptember 2007 15:39 |
| Téma eszközök | |
| |