![]() |
|
| |||
| |||
| היי לכולם אני בעיה עם המחשב שלי. זה כוחות למעלה בסדר גמור, אני יכול להיכנס גם ה-BIOS. אבל אני לא יכול להיכנס לחלונות. זה בא ואומר, נא לבחור את התקן האתחול המתאימה ולאחר מכן הקש על מקש כלשהו. (במאי לא להיות המילים המדויקות). אז ניסיתי לעשות התקנה חדשה, על ידי הולך לתוך ה-BIOS הגדרת אותו כדי לבצע אתחול מהתקליטור, אבל אומר את אותו הדבר, (נא לבחור את התקן האתחול המתאימה ולאחר מכן הקש על מקש כלשהו). אני לא יודע מה עוד לנסות. האם לדעתך זה יכול להיות כונן קשיח רע? תודה מראש. בברכה Jase |
|
| |||
| |||
| כמו כן, האורות על המחשב במקרה לא להדליק. וזה לא תמיד מתחיל כאשר אני לוחץ על לחצן ההפעלה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי jase. ראשית, נתק כל הכבלים מן הרכיבים בבקשה, ולאחר מכן להתחבר מחדש. שנית, בעת אתחול מ האופטי הוא מוגדר הראשי ב-BIOS? סוודרים (אם בכלל) על המאסטר, מוגדר הורים?
|
| |||
| |||
| יש לי את הכונן הקשיח מוגדר כממונה ואת הכונן האופטי כעבד, אבל המחשב שלי לא תמיד להתחיל ומתי היא עושה את האורות על המקרה אפילו לא להדליק אבל אני מקבל להציג. אני יודע שזה לא לוח האם כמו שהיה לי כי נבדק. אני לא יודע מה עוד זה יכול להיות. שום דבר אחר להציע? בברכה Jase |
|
| |||
| |||
| יש לי הזכות לעבוד את האורות על המקרה. אבל זה עדיין ממשיך לומר "Reboot ו התקן האתחול בחר באפשרות הנכונה, התקשורת הכנס אתחול התקן האתחול שנבחר ולחצו על מקש" אני מגדיר את זה גם אתחול מהתקליטור כך שאני יכול לעשות טרי להתקין אבל זה אומר את אותו הדבר. בברכה Jase |
|
| |||
| |||
| סוף סוף זה לעשות התקנה חדשה. הכל נראה עובד בסדר גמור, למרות שהוא נשאר בבית מסך שחור כאשר רק לאחר אתחול את ה-BIOS עבור 30secs או על כך. האם זה דבר לדאוג? בברכה Jase |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיה המחשב | etipjar | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 7 ינואר 2008 15:08 |
| מחשב חדש בעיה | CaPpedDoG | כללי חומרה צ 'אט | 11 | 31 דצמבר 2007 22:30 |
| בעיה המחשב | gretgret | כללי חומרה צ 'אט | 14 | -27 דצמבר 2007 03:26 |
| שלום. אולי אתה יכול לעזור לי בעיה עם המחשב. | Sefiros | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | 8 דצמבר 2007 22:05 |
| בעיה המחשב | ג 'ונגל-bhoy | כללי חומרה צ 'אט | 13 | 1 ספטמבר 2007 15:39 |
| שרשרת כלים | |
| |