mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Kompiuterinė problema

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 26, 2007, 09:38
Banned Group

Default Kompiuterinė problema

Hi all,

Turiu problema su mano kompiuterio. Jis galios iki visiškai gerai, aš galiu įeiti į BIOS, taip pat. Bet aš negaliu patekti į Windows. Jis pasirodo ir sako, pasirinkite atitinkamą įkrovos įrenginio ir paspauskite bet kurį mygtuką. (Negali būti tikslūs žodžiai).

Taigi, aš bandžiau padaryti naują diegti, kreipdamiesi į BIOS ir nustatyti jo paleisti iš CD, bet sako tas pats, (prašome pažymėti atitinkamą įkrovos įrenginio ir paspauskite bet kurį mygtuką). I don't know what else to try. Ar manote, kad tai gali būti blogai kietąjį diską?

Thanks in advance.

Dėl Jase
Old Spalis 26, 2007, 11:02
Banned Group

Be to, kompiuteryje šviesos atveju neturi įsižiebti. Ir ji ne visada pradėti, kai aš spaudžiu mygtuką maitinimo.
Old Spalis 26, 2007, 15:47
Donorų grupės

Hi Jase.

Pirma, atjunkite kiekvieną iš sudėtinių dalių kabelis prašom, ir tada vėl prijunkite.

Antra, kai atsisiuntimas iš optinių tai nustatyti, kad meistras BIOS? Džemperiai (jei yra) dėl pono, nustatyta master?

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Spalis 26, 2007, 15:55
Banned Group

I've got kietajame diske nustatyti, kaip meistras ir optinis įrenginys kaip slave, bet mano kompiuteris ne visada pradėti ir kada ji šviesos atveju, net ne šviesa, tačiau iki I get kalbomis. Žinau, tai nėra pagrindinė plokštė, kaip man jau buvo išbandyti. Nežinau, ką dar ji galėtų būti.

Nieko kito pasiūlyti?

Dėl Jase
Old Spalis 26, 2007, 16:02
Banned Group

Teisė gavo dėl teismų darbo žiburiai. Tačiau ji vis dar turi numatęs pasakyti "Reboot" ir pasirinkite tinkamą batų prietaisas Įtraukti įkrovos žiniasklaidos pasirinktos įkrovimo prietaisas ir paspauskite klavišą "Aš jį per boot from CD, kad galėčiau padaryti naują diegti, bet ji sako tas pats.

Dėl Jase
Old Spalis 27, 2007, 04:37
Banned Group

Pagaliau gavo tai padaryti šviežiai įdiegti. Viskas, atrodo, kad jis veikia gerai, net jei jis būna ne juodas ekranas Paleidus tik po BIOS apie 30secs ar taip. Ar tai nieko nerimauti?

Dėl Jase
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.