mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Computer Problem

Reply

Thread Tools
Old 26 oktobris 2007, 09:38
Banned Group

Default Computer Problem

Hi all,

Man ir problēma ar manu datoru. Tai pilnvaras, līdz pilnīgi fine, es varu iekļūt BIOS arī. Bet es nevaru tikt iekšā logi. Tā pārādās un saka, lūdzu, izvēlieties atbilstošu sāknēšanas ierīci un pēc tam nospiediet jebkuru taustiņu. (Nevar būt precīzs vārdu).

Tāpēc es centos darīt jaunu instalēt,, ejot bios un nosakot to boot no cd, bet saka pats (lūdzu, izvēlieties atbilstošu sāknēšanas ierīci un pēc tam nospiediet jebkuru taustiņu). Es nezinu, ko citu izmēģināt. Vai Jūs domājat, ka tas varētu būt slikti cietā diska?

Thanks in advance.

Regards Jase
Old 26 oktobris 2007, 11:02
Banned Group

Default Computer Problem

Arī dators gaisma gadījumā nav iedegties. Un tas ne vienmēr sākuma, kad es nospiediet ieslēgšanas pogu.
Old 26 oktobris 2007, 15:47
Donors Group

Default Computer Problem

Hi Jase.

Pirmkārt, atvienojiet katru kabeli no sastāvdaļām, lūdzu, un pēc tam atjaunot.

Otrkārt, booting no optiskā vai ir iestatīts uz meistars BIOS? Džemperi (ja tādi ir) ar kuģa kapteiņa, kas apgūt?

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 26 oktobris 2007, 15:55
Banned Group

Default Computer Problem

Man cietais disks, kas kapteiņa un optisko disku kā slave, bet mans dators ne vienmēr uzsākšanas un kad tas gaismas uz gadījumā nav pat iedegties, bet man displeju. Es zinu, tas nav mātesplates, kā man bija, ka pārbaudītas. Es nezinu, ko vēl tas varētu būt.

Kaut ko citu ieteikt?

Regards Jase
Old 26 oktobris 2007, 16:02
Banned Group

Default Computer Problem

Tiesības ieguva par lietu darba gaismas. Bet tas joprojām saglabā sakot: "Reboot un izvēlieties atbilstošu sāknēšanas ierīci, ievietojiet boot mediju cikls sāknēšanas ierīci un nospiediet taustiņu" Es noteikti to arī boot no cd, lai es varētu izdarīt jaunu instalēt, bet to saka pats.

Regards Jase
Old 27 oktobris 2007, 04:37
Banned Group

Default Computer Problem

Beidzot dabūja to darīt jaunu instalēt. Viss, šķiet, ir darba naudas sodu, pat ja tā paliek pie melna ekrāna, kad booting veido tikai pēc bios apmēram 30secs vai arī tā. Vai tas kaut ko jāuztraucas?

Regards Jase
Reply

Register

Bookmarks