![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi all, Mam problem z moim komputerem. To uprawnienia się idealnie czysty, jestem w stanie dostać się do BIOS-u również. Ale nie mogę dostać się do okna. To przychodzi i mówi, proszę wybrać odpowiednie urządzenie rozruchowe, a następnie naciśnij dowolny klawisz. (Nie może być dokładnie słowa). Dlatego starałem się zrobić nową instalację, przechodząc w BIOS i ustawienie go w trybie uruchamiania z płyty CD, ale mówi to samo, (proszę wybrać właściwe urządzenie rozruchowe, a następnie naciśnij dowolny klawisz). Nie wiem co jeszcze spróbować. Czy to może być złe dysk twardy? Thanks in advance. Regards Jase |
|
| |||
| |||
| Również światła komputera w przypadku nie zaświeci się. I to nie zawsze zaczynają się po naciśnięciu przycisku zasilania. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Jase. Po pierwsze, należy odłączyć kabel od każdej części proszę, a następnie ponownie. Po drugie, podczas rozruchu z optycznym jest to ustawione na mistrza w BIOS? Jumpers (jeśli są) na kapitana, zestaw do pana?
|
| |||
| |||
| Mam dysk ustawiony jako master i napęd optyczny jako niewolnik, ale mój komputer nie zawsze zaczynają się i gdy nie świeci na razie nawet nie zaświeci się, ale ja dostać wyświetlacz. Wiem, że to nie jest płyta, jak miałem, że testowane. Nie wiem co jeszcze mogłoby być. Czy jest jeszcze coś zaproponować? Regards Jase |
|
| |||
| |||
| Prawo dostał światła na pracy przypadku. Ale to jeszcze trzyma powiedzenie "Uruchom i wybierz odpowiednie urządzenie rozruchowe, media Wstaw rozruchu w wybranym urządzeniem rozruchu i naciśnij klawisz" ustawić zbyt rozruch z dysku więc mogę zrobić nową instalację, ale mówi to samo. Regards Jase |
|
| |||
| |||
| W końcu to zrobić nową instalację. Wszystko wydaje się działać dobrze, nawet jeśli przebywa w czarny ekran przy ładowaniu się zaraz po BIOS o 30secs lub tak. Czy to coś się martwić? Regards Jase |