![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, Mám problém s mojím počítačom. To zapne úplne v poriadku, som schopný sa dostať do biosu tiež. Ale nemôžem dostať do windows. To príde, a povie, prosím, vyberte príslušné spúšťacie zariadenia a potom stlačte ľubovoľnú klávesu. (Nesmie byť presné slová). Takže som sa snažil urobiť novú inštaláciu, že ísť do bios a nastavením zavádzanie z CD, ale hovorí to isté, (prosím vyberte zodpovedajúce spúšťacieho zariadenia a potom stlačte ľubovoľnú klávesu). Neviem, čo iného vyskúšať. Myslíte si, že by to mohlo byť zlé pevný disk? Thanks in advance. Ide Jasem |
|
| |||
| |||
| Tiež počítač svetla do prípadu sa nerozsvieti. A to nie je vždy naštartovať aj keď stlačíte tlačidlo napájania. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Jasem. Po prvé, každý odpojte kábel od komponentov, prosím, a potom znova. Po druhé, pri štarte z optických je nastavený na majster v bios? Mikiny (ak existuje), na pána, súbor sa naučiť?
|
| |||
| |||
| Mám pevný disk nastaviť ako master a mechanika ako slave, ale môj počítač nie je vždy naštartovať a keď sa svetla na veci ani rozsvietiť, ale ja si displej. Viem, že to nie je doska, čo som mal, že testované. Neviem, čo iného by to mohlo byť. Ešte niečo navrhnúť? Ide Jasem |
|
| |||
| |||
| Právo dostal svetla na prípade pracuje. Ale to ešte stále hovorí "Reštartovať a vybrať správnu zavádzacie zariadenie, vložka zavádzacích médií vo vybraných spúšťacieho zariadenia a stlačte tlačidlo" som si ho taky zavádzať z CD, takže môžem čerstvej inštalácii, ale hovorí, že to isté. Ide Jasem |
|
| |||
| |||
| Nakoniec to mám urobiť novú inštaláciu. Všetko sa zdá byť činnosť citlivý, aj keď to zostáva na čiernej obrazovke, keď sa tesne po štarte bios asi 30secs alebo tak. Je to niečo na starosti? Ide Jasem |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Počítačové Problem | etipjar | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 7. januára 2008 15:08 |
| Nové počítačové Problem | CaPpedDoG | Všeobecné Hardware Chat | 11 | 31. decembra 2007 22:30 |
| Počítačové problém | gretgret | Všeobecné Hardware Chat | 14 | 27. december 2007 03:26 |
| Ahoj. Možná bys mi môže pomôcť s počítačom problém. | Sefiros | Multimedia & Kodeky | 1 | 8. December 2007 22:05 |
| Počítačové problém | džungľa-bhoy | Všeobecné Hardware Chat | 13 | 1. September 2007 15:39 |
| Thread Tools | |
| |