![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима, Имам проблем са мојим рачунаром. То је сила до савршено фино, сам у стању да се у БИОС-и. Али ја не могу добити на прозорима. Га долази и каже, молимо изаберите одговарајући уређај за покретање система, а затим притисните било који тастер. (Не може бити тачно речи). Зато сам покушао да урадите чисту инсталацију, тако што ћете отићи у БИОС и подешавање је за покретање са ЦД-а, али каже исту ствар, (молимо изаберите одговарајући уређај за покретање система, а затим притисните било који тастер). Не знам шта друго покушати. Да ли мислите да је ово могао бити лош хард диск? Хвала унапред. Регардс Јасе |
|
| |||
| |||
| Такође, рачунар светла на случају не да светли. И то не увек покренути када притиснете тастер. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здраво Јаше. Прво, искључите кабл из сваке компоненте молимо, а затим поново укључити. Друго, када је дизање са оптичким је постављен на мастер БИОС? Џампера (ако их има) на господара, постављена на господара?
|
| |||
| |||
| Имам хард диск постављен као мастер и оптички дриве као роб, али је мој рачунар не мора увек покренути и кад се светла на случај чак и не да светли, али ми се екран. Знам да то није матична плоча као што сам имао да се тестира. Не знам шта друго би то могло бити. Ништа друго да предложи? Регардс Јасе |
|
| |||
| |||
| Добио право светла на предмету рада. Али и даље наставља говорећи: "Поново и изаберите одговарајући покретачки уређај, Уметање покретачке медије у изабраним покретачки уређај и притисните тастер" сам је превише скуп за покретање са ЦД-а тако да могу да урадим чисту инсталацију, али је рекао исту ствар. Регардс Јасе |
|
| |||
| |||
| Коначно сам то да урадите чисту инсталацију. Све изгледа као да се ради у реду, иако се остаје на црном екрану када се бутује само после БИОС-а за око 30сецс или тако. Да ли је то нешто за бригу? Регардс Јасе |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Цомпутер Проблем | етипјар | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 7 јануар 2008 15:08 |
| Неу Цомпутер Проблем | ЦаПпедДоГ | Генерал Хардуаре Цхат | 11 | 31 децембар 2007 22:30 |
| Цомпутер Проблем | гретгрет | Генерал Хардуаре Цхат | 14 | 27 децембар 2007 03:26 |
| Здраво. Можда ми можете помоћи са рачунаром проблем. | Сефирос | Мултимедија и кодеци | 1 | 8 децембар 2007 22:05 |
| Цомпутер Проблем | џунгла-бхоы | Генерал Хардуаре Цхат | 13 | 1 септембар 2007 15:39 |
| Тхреад Тоолс | |
| |