![]() |
|
| |||
| |||
| Merhabalar, Ben bilgisayar ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Mükemmel para cezası it up güçler, ben bios içine de almak am güçlü. Ama pencere içine alamıyorum. Yukarı ve geliyor, diyor uygun önyükleme aygıtı seçeneği seçilir ve ardından herhangi bir tuşa basın. (Mayıs, sözcükler) değildir. So i taze bir yükleme yapmak, BIOS girecek ve CD'den boot ayarlanarak çalıştı, ancak aynı şey, (lütfen ve ardından uygun önyükleme cihazı seçin herhangi bir tuşa basın diyor). Ne başka denemek için bilmiyorum. Bu kötü bir sabit disk olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederiz. Regards Jase |
|
| |||
| |||
| Ayrıca, davayla ilgili bilgisayar yanar ışık yoktur. Ve her zaman ne zaman i güç düğmesine basın kadar başlamaz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Jase. Öncelikle bileşenleri her kablosunu çıkarın ve sonra yeniden edebilirsiniz. İkincisi, ne olup BIOS ana ayarlı optik önyükleme? Jumpers (varsa) ana, üzerine master ayarlı?
|
| |||
| |||
| Ama sabit disk master ve slave olarak optik sürücü olarak ayarlamak var benim bilgisayar her zaman başlatılamıyor ve ne zaman o duruma ışıklar ne yapar bile kadar hafif değil ama bir görüntü olsun. Ben ben bu test ettik bu anakart olmadığını biliyoruz. Ben başka ne olabilir bilmiyorum. Başka bir şey önerir misiniz? Regards Jase |
|
| |||
| |||
| Sağ durumda çalışma ışıklar var. Ama hala "Seçilen önyükleme cihazın yeniden doğmuş gibi basıp uygun önyükleme aygıtı, Ekle önyükleme medya söyleyerek tutar ve önemli bir" Ben de CD yüzden taze yüklerim önyükleme ayarlayın ama o aynı şeyi söylüyor basın. Regards Jase |
|
| |||
| |||
| Nihayet taze bir yükleme yapmak lazım. Her şey rağmen, siyah bir ekran yukarı hakkında 30secs kadar BIOS hemen sonra çizme kalıyor iyi çalışıyor gibi görünüyor. Endişelenecek bir şey bu mu? Regards Jase |
![]() |
|
| Bookmarks |