менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Комп'ютерна проблема

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 жовтня 2007, 09:38
Забороненої угруповання

Default Комп'ютерна проблема

Привіт всім,

У мене виникають проблеми з моїм комп'ютером. Це повноваження до чудово, я можу увійти в BIOS також. Але я не можу увійти до Windows. Вона приходить і каже, то необхідно вибрати відповідний пристрій завантаження та натисніть будь-яку клавішу. (Може не бути точними словами).

Я намагався зробити нову установку, зайшовши в BIOS і налаштування його для завантаження з компакт-диска, але говорить те ж саме, (будь ласка, виберіть відповідний пристрій завантаження та натисніть будь-яку клавішу). Я не знаю, що ще можна спробувати. Як ви думаєте, це може бути погано жорсткому диску?

Спасибо заранее.

Regards Jase
Old 26 жовтня 2007, 11:02
Забороненої угруповання

Крім того, комп'ютер фари на випадок не світитися. І це не завжди починаються, коли я натискаю на кнопку живлення.
Old 26 жовтня 2007, 15:47
Донор групи

Привіт Jase.

По-перше, вимкніть кабель від кожного компонента, будь ласка, а потім відновити.

По-друге, при завантаженні з оптичного це набір освоїти в BIOS? Перемичок (якщо такі є) на головному сервері, щоб встановити господаря?

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 26 жовтня 2007, 15:55
Забороненої угруповання

У мене є жорсткий диск встановити як майстри і оптичних дисків як раб, але мій комп'ютер не завжди починається і коли вона світло на справу навіть не горить, але я отримую дисплеєм. Я знаю, що це не плата, як я був, що випробування. Я не знаю, що ще вона могла б бути.

Що-небудь ще запропонувати?

Regards Jase
Old 26 жовтня 2007, 16:02
Забороненої угруповання

Право отримали вогнів на ділі працює. Але вона все ще продовжує говорити "Reboot і виберіть належний завантажувального пристрою, засоби масової інформації Вставте черевик до обраної пристрій завантаження і натисніть клавішу" Я поставив його занадто завантаження з компакт-диска, щоб я міг виконати нову установку, але говорить те ж саме.

Regards Jase
Old 27 жовтня 2007, 04:37
Забороненої угруповання

І нарешті отримав його, зробити нову установку. Здається, що все працює нормально, навіть якщо вона залишається в чорний екран при завантаженні відразу після BIOS близько 30secs або близько того. Хіба це привід для роздумів?

Regards Jase
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Комп'ютерна проблема etipjar Генеральний обладнання чат 1 7 січня 2008 15:08
Нова комп'ютерна проблема CaPpedDoG Генеральний обладнання чат 11 31 грудня 2007 22:30
Комп'ютерна проблема gretgret Генеральний обладнання чат 14 27 грудня 2007 03:26
Здравствуйте. Може бути, ви можете допомогти мені з комп'ютером проблеми. Sefiros Мультимедіа & кодеки 1 8 грудня 2007 22:05
Комп'ютерна проблема Джунглі-bhoy Генеральний обладнання чат 13 1 вересня 2007 15:39
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.