![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, У мене виникають проблеми з моїм комп'ютером. Це повноваження до чудово, я можу увійти в BIOS також. Але я не можу увійти до Windows. Вона приходить і каже, то необхідно вибрати відповідний пристрій завантаження та натисніть будь-яку клавішу. (Може не бути точними словами). Я намагався зробити нову установку, зайшовши в BIOS і налаштування його для завантаження з компакт-диска, але говорить те ж саме, (будь ласка, виберіть відповідний пристрій завантаження та натисніть будь-яку клавішу). Я не знаю, що ще можна спробувати. Як ви думаєте, це може бути погано жорсткому диску? Спасибо заранее. Regards Jase |
|
| |||
| |||
| Крім того, комп'ютер фари на випадок не світитися. І це не завжди починаються, коли я натискаю на кнопку живлення. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Jase. По-перше, вимкніть кабель від кожного компонента, будь ласка, а потім відновити. По-друге, при завантаженні з оптичного це набір освоїти в BIOS? Перемичок (якщо такі є) на головному сервері, щоб встановити господаря?
|
| |||
| |||
| У мене є жорсткий диск встановити як майстри і оптичних дисків як раб, але мій комп'ютер не завжди починається і коли вона світло на справу навіть не горить, але я отримую дисплеєм. Я знаю, що це не плата, як я був, що випробування. Я не знаю, що ще вона могла б бути. Що-небудь ще запропонувати? Regards Jase |
|
| |||
| |||
| Право отримали вогнів на ділі працює. Але вона все ще продовжує говорити "Reboot і виберіть належний завантажувального пристрою, засоби масової інформації Вставте черевик до обраної пристрій завантаження і натисніть клавішу" Я поставив його занадто завантаження з компакт-диска, щоб я міг виконати нову установку, але говорить те ж саме. Regards Jase |
|
| |||
| |||
| І нарешті отримав його, зробити нову установку. Здається, що все працює нормально, навіть якщо вона залишається в чорний екран при завантаженні відразу після BIOS близько 30secs або близько того. Хіба це привід для роздумів? Regards Jase |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Комп'ютерна проблема | etipjar | Генеральний обладнання чат | 1 | 7 січня 2008 15:08 |
| Нова комп'ютерна проблема | CaPpedDoG | Генеральний обладнання чат | 11 | 31 грудня 2007 22:30 |
| Комп'ютерна проблема | gretgret | Генеральний обладнання чат | 14 | 27 грудня 2007 03:26 |
| Здравствуйте. Може бути, ви можете допомогти мені з комп'ютером проблеми. | Sefiros | Мультимедіа & кодеки | 1 | 8 грудня 2007 22:05 |
| Комп'ютерна проблема | Джунглі-bhoy | Генеральний обладнання чат | 13 | 1 вересня 2007 15:39 |
| Різьба Інструменти | |
| |