![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Компютърът ми не ще обувка в CMOS настройка на екрана или прозорец. Светлините се на моя компютър, на твърдия диск развихрянето малко и след това спира. Мониторът остава празно, нищо не ми идва на. Помощ моля:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли Bleep?
| |||
| |||
| Не е bleeps. Дейв Дискът ми направи няколко шумове, както е било, когато рестартирате компютъра ми разби докато играете игра. Той се опита да rebot но нищо не се случи, мониторът остава празно. |
|
| |||
| |||
| Бих казал, процесор или графична карта. Имате ли достъп до графична карта, за да се произнесе, че излизаш? Също така има поглед отвътре и се уверете, че всички фенове са чисти от прах и работа. Дори и най-малката сума на прах на вентилатора може да направи за прегряване на процесора. Дейв. |
|
| |||
| |||
| Има фенове работят там е много прах. Но феновете не изглежда да е повече от работа. Имах много проблеми с моята видео карта, тъй като някои игри винаги трясък след няколко секунди, особено по-нови такива. Е то рядко за процесора да се провали? АЗ имам никакъв достъп до друга видеокарта. Значи ли, че твърдият диск е наред? Това изглежда да спре зареждане на мястото на ООП creen наближава. Но разбира се аз не мога да видя нищо. |
|
| |||
| |||
| Ако можете да видите CMOS екрана, дори ако тя е кратка тогава процесора е добре, а също и вашата графика. Трябва да са посочени това по-рано. Почти сигурно си прегряване, както казах по-рано дори и малко количество прах ще доведе до прегряване и незабавно изключване. Вземи чистя с прахосмукачка и четка вън и го напълно почистена. |
|
| |||
| |||
| За съжаление са completly тълкувам погрешно това, компютърът се опитва да зареди до тогава? Можете ли да влезе в BIOS Setup? |
|
| |||
| |||
| В компютъра се опитва да зареди за няколко секунди и след това спира, нищо не се появява на екрана. Но и не може да влезе настройка на BIOS или CMOS. Нищо не се появява на екрана. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Първо, след като сте видеокарта, дали дънната ви платка има на борда на графики чипсет? ако е така, свали си графични карти и се опитайте да стартирате. Аз не съм толкова загрижен (в п) със завързан CPU, защото (1) само съм чувал за една липса чрез потребителски небрежност ** и (2) Ако процесорът прегрява, той ще изключване, но може да бъде рестартира след като охладител. ** смешна история зад този един. Във всеки случай, ще трябва да разрешите този проблем, премахнете GPU, както е посочено по-горе, да вземе панел страна на разстояние от и включите, визуално потвърждаване на всички фенове се въртят и отговор с резултатите.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Компютърна мощност до въпроса - Poss CMOS проблем | camnz | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 12 Юни 2009 01:59 |
| Син екран Проблем с Windows XP | bmathews | Общи Хардуер Чат | 4 | 14 Март 2009 11:55 |
| CMOS Проблем (мисля, че ...) | Медуза | Процесори, дънни платки & RAM | 18 | 1-во Апр 2008 06:05 |
| Помощ Newbie компютърния екран проблем | ken979 | Графика на карти & Монитори | 7 | 31 Окт 2007 15:57 |
| Имате нужда от помощ за стартиране на Windows проблем! | mistamocopgreen | Windows операционни системи | 1 | 25 Окт 2007 18:51 |
| Нишка Инструменти | |
| |