по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Компютърен проблем - PC не зареждане в CMOS настройка на екрана или прозорец

Reply

Нишка Инструменти
Old 17-ти февруари, 2007 година, 04:30
Новите държави Група

Default Компютърен проблем - PC не зареждане в CMOS настройка на екрана или прозорец

Компютърът ми не ще обувка в CMOS настройка на екрана или прозорец. Светлините се на моя компютър, на твърдия диск развихрянето малко и след това спира. Мониторът остава празно, нищо не ми идва на.

Помощ моля:)
Old 17-ти февруари, 2007 година, 04:31
Администратор Група

Default Компютърен проблем - PC не зареждане в CMOS настройка на екрана или прозорец

Има ли Bleep?

Ако е така колко пъти?

Дейв.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17-ти февруари, 2007 година, 04:34
Новите държави Група

Не е bleeps. Дейв

Дискът ми направи няколко шумове, както е било, когато рестартирате компютъра ми разби докато играете игра. Той се опита да rebot но нищо не се случи, мониторът остава празно.
Old 17-ти февруари, 2007 година, 04:44
Администратор Група

Бих казал, процесор или графична карта.

Имате ли достъп до графична карта, за да се произнесе, че излизаш?

Също така има поглед отвътре и се уверете, че всички фенове са чисти от прах и работа.

Дори и най-малката сума на прах на вентилатора може да направи за прегряване на процесора.

Дейв.
Old 17-ти февруари, 2007 година, 05:07
Новите държави Група

Има фенове работят там е много прах. Но феновете не изглежда да е повече от работа.

Имах много проблеми с моята видео карта, тъй като някои игри винаги трясък след няколко секунди, особено по-нови такива.

Е то рядко за процесора да се провали?

АЗ имам никакъв достъп до друга видеокарта.

Значи ли, че твърдият диск е наред? Това изглежда да спре зареждане на мястото на ООП creen наближава. Но разбира се аз не мога да видя нищо.
Old 17-ти февруари, 2007 година, 06:32
Администратор Група

Ако можете да видите CMOS екрана, дори ако тя е кратка тогава процесора е добре, а също и вашата графика.

Трябва да са посочени това по-рано.

Почти сигурно си прегряване, както казах по-рано дори и малко количество прах ще доведе до прегряване и незабавно изключване.

Вземи чистя с прахосмукачка и четка вън и го напълно почистена.
Old 17-ти февруари, 2007 година, 06:34
Администратор Група

За съжаление са completly тълкувам погрешно това, компютърът се опитва да зареди до тогава?

Можете ли да влезе в BIOS Setup?
Old 19-ти февруари 2007 година, 09:13
Новите държави Група

В компютъра се опитва да зареди за няколко секунди и след това спира, нищо не се появява на екрана.

Но и не може да влезе настройка на BIOS или CMOS. Нищо не се появява на екрана.
Old 1-ви март 2007, 16:19
Номер на групата

Първо, след като сте видеокарта, дали дънната ви платка има на борда на графики чипсет? ако е така, свали си графични карти и се опитайте да стартирате.

Аз не съм толкова загрижен (в п) със завързан CPU, защото (1) само съм чувал за една липса чрез потребителски небрежност ** и (2) Ако процесорът прегрява, той ще изключване, но може да бъде рестартира след като охладител.

** смешна история зад този един.

Във всеки случай, ще трябва да разрешите този проблем, премахнете GPU, както е посочено по-горе, да вземе панел страна на разстояние от и включите, визуално потвърждаване на всички фенове се въртят и отговор с резултатите.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Компютърна мощност до въпроса - Poss CMOS проблем camnz Процесори, дънни платки & RAM 1 12 Юни 2009 01:59
Син екран Проблем с Windows XP bmathews Общи Хардуер Чат 4 14 Март 2009 11:55
CMOS Проблем (мисля, че ...) Медуза Процесори, дънни платки & RAM 18 1-во Апр 2008 06:05
Помощ Newbie компютърния екран проблем ken979 Графика на карти & Монитори 7 31 Окт 2007 15:57
Имате нужда от помощ за стартиране на Windows проблем! mistamocopgreen Windows операционни системи 1 25 Окт 2007 18:51
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc