![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj počítač nebude bota do nastavení CMOS obrazovky nebo oken. Rozsvítí se světlo má pc, pevný disk víry kousek a pak se zastaví. Monitoru zůstane prázdná, nic se rozsvítí. Help please:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má to pípnutí?
| |||
| |||
| Neexistuje žádný bleeps. Dave Můj pevný disk z několika zvuky, jak to bylo, když jsem restartu pc havaroval během hraní hry. Pokusil se rebot ale nic se nestalo, monitor zůstal prázdný. |
|
| |||
| |||
| Řekl bych, že jeden procesor, nebo grafickou kartu. Máte přístup ke grafické kartě, aby se pravidlo, že z? Se také podívat dovnitř a zkontrolujte, zda všechny fanoušky jsou čisté prachu a práce. Dokonce i nejmenší množství prachu na fanoušek může přehřát CPU. Dave. |
|
| |||
| |||
| Tam fanoušci pracují tam je spousta prachu. Ale fanoušci se nezdála být starší pracující. Měl jsem spoustu problémů s mojí grafickou kartou, protože některé hry vždy havaroval po několika sekundách, zejména těch novějších. Je to vzácné pro procesor selhání? Nemám přístup k jinému grafické karty. Takže myslíte, že pevný disk je v pořádku? Zdá se zastaví zavádění na místě CMOS creen přijde. Ale samozřejmě, já nic nevidím. |
|
| |||
| |||
| Pokud vidíte CMOS obrazovce, i když je krátký, pak procesor je v pořádku a také grafické. Měli jste zmínil dříve. Téměř jisté, jeho přehřátí, bude, jak jsem řekl dříve, i malé množství prachu způsobit přehřátí a okamžité vypnutí. Get Hoover a štětec, a dostat se úplně vyčistí. |
|
| |||
| |||
| Omlouváme se kompletně to nesprávně vyložil, PC se namáhat až k bota až potom? Můžete vstoupit do BIOSu? |
|
| |||
| |||
| Pc se snaží zavést až na několik sekund a pak se zastaví, nic se objeví na obrazovce. Ne já, nemůže vstoupit do nastavení systému BIOS nebo CMOS. Nic se objeví na obrazovce. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Za prvé, jak jste si grafickou kartu, má vaše základní deska má integrovanou grafickou kartou chipset? pokud ano, vyjměte grafickou kartu a zkusit nastartovat. Nejsem tak (na úrovni mo), s pochybnou cpu, protože (1) jsem nikdy neslyšel, pouze jeden jinak prostřednictvím uživatelsky nedbalosti a ** (2) Pokud CPU přehřívá, bude vypnutí počítače, ale může být restart chladič. ** legrační příběh, že jedna. Mimochodem, budete muset řešit tento problém, odeberte GPU jak je uvedeno výše, aby boční panel vypnout a zapnout, vizuálně potvrdit, všichni fanoušci jsou spinning a odpovědi s výsledky.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Počítačové moc nahoru téma - Poss CMOS problém | camnz | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 12 června 2009 01:59 |
| Modrá obrazovka Problém s Windows XP | bmathews | Obecné Hardware Chat | 4 | 14. března 2009 11:55 |
| Problém CMOS (myslím ...) | Medúzáku | Procesory, základní desky & RAM | 18 | 1. dubna 2008 06:05 |
| Nápověda nováček počítače problém | ken979 | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31 října 2007 15:57 |
| Potřebujete pomoc pro okna zavádením problém! | mistamocopgreen | Operační systémy Windows | 1 | 25. října 2007 18:51 |
| Thread Nástroje | |
| |