![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
שרשרת כלים |
|
|
|||
|
|||
|
המחשב לא האתחול לתוך המסך CMOS Setup או החלונות שלי. האורות באים במחשב שלי, הכונן הקשיח מערבולות קצת ואז נעצר. את הצג נשאר ריק, שום דבר לא בא על.
עזרה בבקשה:) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
האם זה הצפצוף?
|
|||
|
|||
|
אין bleeps. דייב
הכונן הקשיח שלי עשה רעשים כמו כמה זה היה לבצע אתחול מחדש כאשר המחשב שלי התרסק בעת משחק. הוא ניסה rebot אבל שום דבר לא קרה, הצג נשאר ריק. |
|
|
|||
|
|||
|
הייתי אומר גם מעבד או כרטיס המסך.
האם יש לך גישה לכרטיס הגרפי כדי שלטון זה? גם להעיף מבט פנימה לוודא שכל האוהדים שלך נקי מאבק ועבודה. אפילו את הסכום הקטן ביותר של אבק על מאוורר יכול להפוך את המעבד להתחמם יתר על המידה. דייב. |
|
|
|||
|
|||
|
יש אוהדים עובדים יש הרבה אבק. אבל האוהדים לא נראה על העבודה.
היו לי המון בעיות עם כרטיס המסך שלי כמה משחקים כמו תמיד התרסק אחרי כמה שניות במיוחד אלה החדשים. האם זה נדיר עבור המעבד להיכשל? אין לי גישה כרטיס אחר גרפיקה. אז אתה חושב את הכונן הקשיח הוא בסדר? זה נראה לעצור באתחול בשלב של creen CMOS מתקרב. אבל אני כמובן לא רואה כלום. |
|
|
|||
|
|||
|
אם אתה יכול לראות את המסך CMOS, גם אם היא קצרה אז המעבד הוא בסדר גמור וגם הגרפיקה שלך.
אתה צריך להזכיר את זה קודם לכן. כמעט בטוח להתחממות יתר שלה, כפי שאמרתי קודם לכן גם כמות דקה של אבק תגרום להתחממות יתר וכיבוי מיידי. קבל הובר מברשת ולצאת לנקות אותו לחלוטין. |
|
|
|||
|
|||
|
סליחה יש לחלוטין misread זה, המחשב עושה אתחול לנסות עד אז?
אתה יכול להזין את הגדרת ה-BIOS? |
|
|
|||
|
|||
|
המחשב מנסה לאתחל את במשך כמה שניות, ואז נעצר, שום דבר לא מופיע על המסך.
לא אני לא יכול להיכנס הגדרת BIOS או CMOS. שום דבר לא מופיע על המסך. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ראשית, כפי שיש לך כרטיס המסך, לוח האם שלך עושה יש גרפיקה המשולב שבבים? אם כך, להסיר את כרטיס המסך שלך ולנסות האתחול.
אני לא כל כך מודאג (ב מו) עם CPU מפוקפקים, כי (1) יש לי רק שמע על אחד נכשל ברשלנות המשתמש ** ו (2) אם CPU overheats, זה יהיה הכיבוי, אבל יכול להיות צידנית פעם מחדש. ** סיפור מצחיק מאחורי זה אחד. בכל אופן, תצטרך לפתור בעיה זו, הסר את GPU כאמור לעיל, לקחת את הפאנל בצד את ומדליקה, חזותית לאשר כל האוהדים הם ספינינג תשובה עם תוצאות.
|