![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano kompiuteryje nebus paleisti į CMOS setup ekrane ar langų. Lights ateiti į mano kompiuterį, kietąjį diską sūkuriai bit ir tada sustoja. Stebėti lieka tuščias, nieko ateina. Help please:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar palydovo signalas?
| |||
| |||
| Nėra bleeps. Dave Mano kietasis diskas padarė keletą garsų, kaip ji buvo paleista, kai mano PC sudužo žaisdami žaidimą. Jis bandė rebot bet nieko neįvyko, monitoriaus liko tuščia. |
|
| |||
| |||
| Sakyčiau, arba procesorius arba vaizdo plokštė. Ar turite prieigą prie vaizdo plokštės, kad būtų galima nuspręsti, kad atlikti? Taip pat yra užsukti į vidų ir įsitikinkite, kad visi jūsų gerbėjai yra švarus, dulkių ir darbo. Net mažiausias dulkes nuo ventiliatoriaus gali padaryti procesoriaus perkaitimas. Dave. |
|
| |||
| |||
| Yra ventiliatoriai dirba, yra daug dulkių. Bet gerbėjai neatrodė, kad būtų daugiau darbo. Turėjau daug problemų su mano video korta, kaip kai kurie žaidimai visada lipo po kelių sekundžių, ypač naujesnių tie. Tai retai procesorius nesugeba? Aš neturiu prieigos prie kito grafikos plokštę. Taigi manote, kad kietasis diskas yra gerai? Jis atrodo sustabdyti paleidimo metu BRO creen taškas artėja. Bet, žinoma, aš nematau nieko. |
|
| |||
| |||
| Jei matote CMOS ekrane, net jei ji trumpa tada CPU baudą ir taip pat savo grafika. Jūs turite nurodyti šį anksčiau. Beveik kai jos perkaitimas, kaip jau minėjau anksčiau, net minutės suma dulkių sukels perkaitimo ir nedelsiant uždaryti. Gauti Hoover ir šepečių ir gauti ji visiškai išvalytas. |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome turėti completly neteisingai to, kompiuteryje nėra pabandykite paleisti, tada? Ar galite įvesti BIOS nustatymus? |
|
| |||
| |||
| PC bando įkrauti per kelias sekundes ir tada sustoja, nieko ekrane. No I can't enter BIOS setup ar CMOS. Nieko pasirodo ekrane. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pirma, kaip jūsų video, jūsų pagrindinė plokštė turi onboard graphics chipsetu? Jei taip, pašalinkite grafikos plokštę ir bandyti įkelti. Aš ne taip rūpinasi (ne MO) su Tobulėti CPU, nes (1) Man teko girdėti tik vieną jei vartotojas per aplaidumą ** ir (2) Jei CPU perkaista, jis bus išjungtas, tačiau gali būti vėl kartą aušintuvas. ** anekdotas atsilieka, kad vienas. Bet kokiu atveju, reikės išspręsti šią problemą, panaikinkite GPU, kaip nurodyta pirmiau, atsižvelgiant šoninis išjungti ir įjungti, vizualiai Patvirtinu, kad visi ventiliatoriai verpimo ir atsakymą į rezultatus.